Hlavní navigace

Názory k článku Vyřešila Česká televize novou vyhledávací agenturou loňský skandál?

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 8. 2009 11:09

    Karel Juliš (neregistrovaný)
    Již sama existence koncesionářských poplatků za televizi a rozhlas je nechutná a nemravná ve stavu, kdy konzumenta programu neizoluje od vymývání mozku reklamami a politické propagandy. Představa, že veřejnoprávní masmédia jsou apolitická je na úrovni představy o nošení dětí čápem a vránou, to je snad nabíledni. O diskriminaci soukromých médií nemluvě.

    Další odporností je svázání povinnosti platby těchto poplatků s odběrem úplně jiné služby (odběr el. energie), což je rovněž mafiánská praktika jako fík. Nutnost občana se z této povinnosti individuálně vyvazovat povyšuje koncesionářské poplatky na další skryté zdanění obyvatelstva. Oportunističtí Češi to napůl spolknou a napůl obejdou, klid, pánové, koryta nás to stát nebude.

    Zaplať Pán Bůh dosud naši dojiči neprorazili s dalšími pokusy o poplatky z mobilních datových zařízení a domácích PC - ale co není, může brzy být.

    Může, pokud jim to dovolíme a pokud jim dáme mandát vládnout. Většina občanů - ovčanů zase k těm volbám poběží a lupeny jim poskytne, není se pak čemu divit, když volíme apriori s myšlenkou ne těch nejlepších, ale těch nejméně špatných.

    Mne osobně stály aktivity pana Kalcsa několik tisíc za právní pomoc, to čuně se ani nenamáhalo mi odpovědět na osobní dopis s výzvou k vysvětlení. Ale vlastně se není čemu divit, s kamarádem molochem ČT za zády a podporou politiků současné lidské, odborné i politické úrovně si to může dovolit. Občane, drž pysk a plať.

    Za bolševika se zpívala jedna písnička, vyskytoval se v ní verš "teď už máme, co jsme chtěli". Máme to a můžeme si za to sami. Myslete na to při volbách. I na pana Kalcsa a jeho kámoše.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).