Hlavní navigace

Za týden bude první slosování v Účtenkovce. Štěstí zkouší na půl milionu lidí

9. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Milion v hospodě nechce zapomenout už na půl milionu lidí. Zapojili se do účtenkové loterie a hrají tak o více jak 20 tisíc výher. První slosování je za dveřmi.

Ministerstvo financí spustilo účtenkovou loterii, která má ohlídat, zda podnikatelé vydávají účtenky, na začátku října. Prvním říjnovým dnem se mohou zákazníci pomocí účtenky registrovat na webu www.uctenkovka.cz nebo v mobilní aplikaci. Jak informoval deník Právo, doposud se do Účtenkovky registrovalo téměř půl milionu lidí.

Server Podnikatel.cz si zaregistrování účtenky vyzkoušel krátce po spuštění. Průběh registrace je skutečně jen pro otrlé s pevnými nervy. Na Účtenkovku musíte mít čas a trpělivost. Vyzkoušeli jsme udavačskou loterii

Jak probíhá registrace účtenky v Účtenkovce

První slosování proběhne už příští týden, ve středu 15. listopadu, říjnové účtenky je možné registrovat do neděle 12. listopadu.  

Milionové výhry za milionové náklady z kapes daňových poplatníků

Na výhrách ministerstvo financí ročně rozdělí nejvýše 65 000 000 korun. Celkem se má měsíčně udělit 21 025 výher. V rámci výher se počítá s 5 hlavními výhrami, a to 1. výhra 1 mil. Kč, 2. výhra automobil (v hodnotě přibližně 400 000 Kč), 3. výhra 300 tis. Kč, 4. výhra 200 tis. Kč a 5. výhra 100 tis. Kč.

Psali jsme: Druhou cenou v Účtenkovce bude Ford Focus Kombi s benzínovým motorem

Větší část výher pak bude mít následující podobu: 20 výher po 20 tis. Kč, 1000 výher po 1000 Kč a 20 000 výher po 100 Kč. Losování bude probíhat jednou měsíčně, vždy patnáctý den v měsíci, a to z účtenek vydaných za předem stanovené období. Účtenky půjde registrovat do 12. dne následujícího měsíce od vydání. 

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).