Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Za týden bude první slosování v Účtenkovce. Štěstí zkouší na půl milionu lidí od Motýl Emanuel - Dvě účtenky jsem zaregistroval i já, podnikatel, volič...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 11. 2017 17:50

    Motýl Emanuel (neregistrovaný)

    Dvě účtenky jsem zaregistroval i já, podnikatel, volič ODS a odpůrce EET, pro zajímavost jak to funguje.

    Ovšem jako výše zmíněná věc ještě neznamená, že považuji lidi, co to hrají za bonzáky. To z jednoho prostého důvodu, pokud už někdo vydal EET účtenku, tak zaregistrováním do tohohle nesmyslu bonzuje leda tak sám na sebe, ale samotná účtenka je dávno u MF resp přesněji řečeno u "Vůdce"...

    Je dost naivní si myslet, že by někdo vydával falešné EET účtenky, nebo "chybné". Ti co jedou bez dokladu, tak jedou proto, že to chtějí mít bez daně a žádnou účtenku nepotřebují, ti co už účtenku dostanou, tak ať si klidně "vsadí", naopak by si měli vsadit všichni, aby z toho podělaného EET netěžili jen Vůdcovi voliči ale normálnímu člověku se nevyplatí podstupovat ten opruz se zadáváním.

    Celé EET není nic víc, než velký bratr. Šedému trhu až na pár vyjímek, kde opravdu podnikatelé šidí stát a krátí tržby moc nezabrání, většina lidí si totiž ráda řekne o službu bez dokladu dál... furt lepší 21% v kapse, jak rádoby výhra na střeše.

    Jsem pro zrušení ale dokud to zrušené není, tak ať si klidně lidi vsází. Ničemu to už neuškodí.

  • 9. 11. 2017 19:29

    t (neregistrovaný)

    Nicemu to neuskodi? Fakt jste presvedcen by se 65 mega z kapes nas vsech nedalo pouzit ucelneji nez na prerozdeleni udavacum? Hm .. Zvlastni. Proc tedy jen 65 mega? Proc ne rovnou vic, kdyz to tedy nicemu neuskodi. Boha jeho.

  • 9. 11. 2017 20:26

    Motýl Emanuel (neregistrovaný)

    A vy myslíte, že tím, že si místo 500 tis lidí vsadí jen 400 tis lidí, tak to zruší? Já dosti pochybuji :)

    Mě přijde, že i 500 tis lidí je na skoro 11 mil zem málo a na zrušení, ale mluví se snad o tom? Nemluví, protože i kdyby si vsadilo 20 lidí, tak to nechají v platnosti...

    Tedy za předpokladu, že to běží, neplánuje se to zrušit je jedno, zda si vsadí více nebo méně lidí. Částka je dána a ta se stejně rozdělí jen mezi "prvních" 20tis/měsíc. Takže bych řekl, že minimální počet hráčů je 20 tis což se najde vždy při počtu 1,5 mil vůdcových voličů, naopak, čím méně lidí to bude hrát, tím více lidí se najde co to zkusí, protože pravděpodobnost výhry bude stoupat.

  • 9. 11. 2017 22:25

    t (neregistrovaný)

    Spatne jste cetl. Neresim pocet udavacu, ale 65 mega, ktere se daly vyuzit ucelneji nez na prerozdeleni na vyhry pro vudcovy udavace. Dobre.. tak ne udavace, vyuzivace vudcovy myslenky uctenkove loterie aby si dotycni vyherci namastili kapsy z penez danovych poplatniku, coz jsou proste nevyvratitelne ony vyhry v loterii. Penize danovych poplatniku, kteri na to nedobrovolne museli prispet. Narozdil od klasicke sazkovky, kde se na vyhry skladaji zcela naprosto dobrovolne ti, kteri vlozi vklad za ucelem mozne vyhry. Tady v tomto pripade je to nedobrovolne. Penize na vyhry jdou z kapes nas vsech.

  • 9. 11. 2017 22:34

    Motýl Emanuel (neregistrovaný)

    Já to chápu, s tím souhlasím. Ovšem jak říkám, jednou to spustili a když už to běží, tak nevidím důvod se do toho nezapojit, pokud to někomu stojí za tu práci.

    Pochopte, že to jestli to poběží nezáleží na nás, co s tím nesouhlasíme, ale na tom, že v tomhle státě 1,5 mil lidí má vymyjte mozek od Vůdce.

    A ano na těch 65 mil se nedobrovolně skládáme všichni, proč si tedy dobrovolně nezkusit vzít nějaké peníze zpět, když s tím prostě nic neuděláme? Jestli si myslíte, že bojkotem dojde ke zrušení, tak to dost pochybuji. Bojkotem naopak spíše těchto 65 mil poženete do rukou milovníkům Vůdce...

    Jediná cesta jak zrušit tenhle nový tunel je skrz volby za další 4 roky, volbou pravice. Ne tím, že budu urážet lidi, co prostě zkusí štěstí, když už to je.

  • 13. 11. 2017 8:29

    kk (neregistrovaný)

    Daleko větší částky než v účtenkovce se rozdělují v jiných ,, loteriích ,, - bez losování - dotace na kdeco , stačí např. zemědělci - na hektar, který osejí, neosejí, posekají, neposekají, produkují mléko, neprodukují mléko, na sucho, na bláto; zelená úsporám - zateplení, kotle, solární panely, čerpadla atd. Zcela pominu dotace na silnice, cyklostezky, chodníky, výrobní haly atd. Tam všude jsou výherci předem jasní.

  • 13. 11. 2017 9:42

    123 (neregistrovaný)

    Pane neblbněte, většína z dotaci eu.....UČTENKO­VA...rozdělová­ní peněz naších danových poplatniku bonzákum

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).