Hlavní navigace

Názor k článku Zákon omezující otevírací dobu obchodů patří do koše. Důvodů existuje několik od Soňa - že tady diskutejete o něčem , o čem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 9. 2014 10:16

    Soňa (neregistrovaný)

    že tady diskutejete o něčem , o čem houby víte (dámu jsem mezi Vámi nezaregistrovala, pokud byla mezi Vámi žena, tak se jí omlouvám)
    Moje mamka byla roky prodavačka a já si jen pamatuji, jak se o štědrém dnu honila, aby stihla připravit kapra, když chodila po poledni z práce. Dodnes znám hodně prodavaček (hlavně z všemožných nadnárodních řetězců) a nevím o jediné, která by si chtěla o svátcích "více přivydělat". Většinou jsou to maminky dětí, které jsou rády, že mají v době, kdy jsou jejich děti doma, volno. A třeba takové Tesco má durch (non-stop) otevřeno dodnes. A lidi jsou bohužel tak rozežraní, že proč by si nezašli nakoupit v neděli nebo ve svátek, když je otevřeno. Pro některé se to opravdu musí uzákonit, jinak si to neuvědomí. A v době, kdy má každý doma minimálně 1 mražák mi nemluvte o tom, že nebudete mít 2 dny co jíst. Aspoň nebudou po svátcích přetékat popelnice shnilými potravinami. Někdo v tomto problému vidí politiku, já v tom vidím pár chytráků od klávesnice.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).