Hlavní navigace

Názor k článku Zákony jsou pro děti, oblibě se nyní těší metodiky. Bohužel pro podnikatele… od Pavel - Byl a je soukromý podnikatel v našem současném...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 12. 2016 13:08

    Pavel (neregistrovaný)

    Byl a je soukromý podnikatel v našem současném společenském systému vykreslován především jako primitiv, který celé dny nedělá nic jiného než vykořisťuje zaměstnance, okrádá stát, válí se s děvkama na golfu, nakupuje bouráky bez DPH, jezdí na drahou dovolenou a doma počítá na černo vyšmelené milióny.

    Tuto doktrínu razí soudruzi z „brusele“ i naši domácí neomarxističtí pohrobci. I ti, kteří se zaštiťovali nebo zaštiťují pravicovostí a za řečnickým pultíkem roztáčejí kola kapitalismu až se z nich kouří. Není proto divu, že i úředníci ministerstva financí, pod vedení lidového miliardáře se sociálním cítěním, dali hlavy dohromady a mezi hraním počitačových her, fejsbůčkem, pornem, vyplněním jedné excelovské tabulky a pravidelnou týdenní poradou vyplodili další údernický počin, který má národu objasnit jací že jsou ti živnostenští paraziti zlodějové a proč vlastně nechtějí EET, svatý grál spravedlivých daní a budoucí prosperity.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).