Hlavní navigace

Známe jména 16 amerických franšíz, které letos míří na český trh

14. 5. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: www.isifa.com
Do Česka míří 16 nových amerických franšíz. Jde hlavně o různé typy fast foodů, ale třeba i o autoservisy nebo zábavní centra pro děti. Máme jejich přehled.

Franšízám se v Česku daří, a to i v době ekonomické nejistoty. Aktuálně v Česku podniká na základě franšízové licence celkem 4138 subjektů a počet franšízových systémů již překonal hranici 200. Na českém trhu se rozrůstají jak zavedené značky, tak přicházejí i další celosvětové koncepty. Jenom letos plánuje do Česka zamířit 16 nových amerických franšízových systémů. Čtěte jejich přehled, který poskytla Česká asociace franchisingu (ČAF).

BrightStar Care

BrightStar® Care je americkou jedničkou v oboru domácí péče. Je jednou z nejrychleji rostoucích franšíz domácí péče a nabízí kombinaci lékařské i nelékařské péče.

Chuck E. Cheese’s

Chuck E. Cheese‘s patří mezi populární americké koncepty zábavních center pro děti a celé rodiny, oblíbené místo pořádání dětských narozeninových oslav.

Church’s Chicken – Texas Chicken

Church’s Chicken, druhý největší řetězec kuřecího rychlého občerstvení na světě, nabízí tradiční kořeněné kuřecí pokrmy a další speciality jižanský států USA.

 

Start: Začněte podnikat s Podnikatel.cz

Cold Stone Creamery

Cold Stone Creamery je řetězec restaurací nabízející velké množství kvalitních druhů zmrzliny namíchané s nejrůznějšími ingrediencemi dle výběru zákazníků.

Crestcom

Crestcom International je světovou franšízovou jedničkou v oblasti školení managementu. Crestcom nabízí školení a koučing především pro vedoucí pracovníky firem všech velikostí.

Dairy Queen

Americká fast foodová legenda Dairy Queen, kterou vlastní miliardář Warren Buffet, nabízí originální nealkoholické a mléčné koktejly, smoothies i kompletní sortiment rychlého občerstvení.

Denny’s

Ilustrační obrázek
Autor: www.isifa.com

Ilustrační obrázek

Denny's, restaurační koncept známý jako America’s Diner, patří mezi největší americké rodinné restaurační řetězce. Denny's je známý tím, že má otevřeno nonstop, nabízí široký výběr snídaní, obědů, večeří, nočních jídel a nápojů 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Great American Cookies

Firma Great American Cookies byla založena v roce 1997 na základě starého rodinného receptu na čokoládové sušenky, a právě prodejem těchto sušenek se franšíza zabývá.

Marble Slab Creamery

Marble Slab Creamery je řetězec provozoven specializovaných na prodej prémiové ručně míchané zmrzliny a dezertů. Nabízí ideální místo pro pořádání oslav pro děti.

Mathnasium

Mathnasium je mezinárodní síť vzdělávacích center výuky matematiky zábavnou formou pro děti a mládež ve věku 4 – 18 let.

Papa John's Pizza

Papa John's Pizza je třetí největší řetězec pizzerií na světě s propracovaným rozvážkovým systémem zaručujícím dovoz čerstvé ještě teplé pizzy k zákazníkovi.

Precision Tune Auto Care

Precision Tune Auto Care je řetězec rychlých autoservisů, který poskytuje komplexní servis a opravy automobilů.

Pretzel Maker

Pretzel Maker nabízí čerstvě připravené a upečené křupavé preclíky, preclíkové jednohubky, preclíkové hotdogy a další pochoutky, které se prodávají ještě horké, společně s ovocnými džusy a chlazenými nápoji.

RadioShack

RadioShack je největší retailer mobilních telefonů a spotřební elektroniky.

Rita's Italian Ice

Rita's Italian Ice je předním výrobcem italské zmrzliny a zmrzlinových produktů v USA, kde provozuje již 550 prodejen.

Brand24

Vitamin Shoppe

Vitamin Shoppe je maloobchodní prodejce potravinových produktů. Nabízí širokou škálu vitamínů a minerálů, potravinových doplňků, bylinek, potravinových doplňků pro sportovce, homeopatických léků a zdravotních a kosmetických pomůcek.

Do Česka míří i Broaster Chicken, podívejte se na fotky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).