Hlavní navigace

Názory k článku Pět triků, jak budovat a propagovat lokální byznys skoro zadarmo

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 8. 2012 16:51

    Jihočech (neregistrovaný)

    To myslíte vážně? Skoro zadarmo? Ti marketinoví a propagační teoretici asi v životě neviděli lokální "byznys". Stoprocentně ne mimo Prahu. Co byste chytráci doporučili malému lihovaru v jižních Čechách? S ROČNÍM rozpočtem na propagaci do 100 tisíc. Networking nebo business snídaně? Hlavně nesoupeřit kvantitou s velkými. Takové odborné doporučení nemůžete myslet vážně? Ale hlavně zodpovědně ke společnosti...
    Nepoužitelný článek sloužící k prezentaci "odborníků" Škoda, titulek zněl slibně...

  • 26. 7. 2014 15:57

    Pavel (neregistrovaný)

    Presne tak. Jsou to jen plky. Vetsina zivnostniku a malych firem preziva od zakazky k zakazce, v praci jsou od rana do vecera. Kde brat cas a prostredky na realizovani rad z podobnych clanku?

  • 2. 2. 2018 18:18

    Jiri (neregistrovaný)

    Nemyslim si ze by to byl az takovy nesmysl. Kontakty jsou dulezite pokud je majitel firmy bez kontaktu tak prakticky nema firmu Je dulezite mit dostatek kontaktu a umet oslovovat spravne lidi.
    Ja mam malou stavebni firmu mam sice webstaranku ale neni na google nebo neco podobneho a musim priznat ze nemam moc casu na updatovani a upravy takze vlastne ani nefunguje. Nemam ani reklamu na dodavce, ale mam dost kontaktu kterym, kdyz potrebuji zavolam tak vzdycky neco sezenu i kdyz to moc nepotrebuji. Hlavni zdroj je retezec zakazniku kteri kdyz potrebuji povesit treba jen policky tak to udelam protoze nektere firmy si reknou, ze je to mini prace a protoze samotni zakaznici maji problem sehnat nekoho na tyhle mini prace tak ja to udelam ale vysvtlim jim ze to je laskavost a ze to delam pouze pro ne protoze vim ze me doporuci ci doporucili dal.
    Dalsi zdroj je website, kde sousedi komunikuji: doporucuji ruzne veci, firmy, problemy v sousedstvi atd. tam me doporucila jedna zakaznice a momentalne mam praci na pul roku pokud vyjde jen polovina praci. Navic kazdy den novy telefonat. Toto vse je zatim zmineno vsechno v clanku. Zadarmo a skoro bez prace.
    Z clanku si staci vybrat pouze zpravnou cestu ci zpusob pro urcity business a prizpusobit vlastnim moznostem.
    Naprosto s tim souhlasim.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).