Hlavní navigace

Alza nově prodává ve velkém módu. Rozjela spolupráci s e-shopem ZOOT

26. 10. 2020
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Depositphotos.com, podle licence: Rights Managed
Tisíce položek, mezi kterými nechybí bundy, kalhoty nebo trička, nabízí ode dneška Alza.cz. V rámci dropshipmentu prodává ve spolupráci se ZOOT módní zboží.

V první fázi se Alza.cz zaměřila na základní oblečení, jako jsou trička, kalhoty, džíny nebo bundy. Sortiment se ale bude postupně rozšiřovat.

Přibývat budou i další kategorie. Už nyní si mohou zákazníci u zeleného marťana objednat známé značky, jako je Vero Moda, Only, Jack & Jones nebo kousky přímo od dodavatele Zoot. 

Módní zboží je další velkou kategorií, kterou můžeme nabízet díky našemu partnerskému programu Alza Dropshipment, vysvětluje místopředseda představenstva Petr Bena

U dropshipmentu vystupuje Alza jako prodejce, poskytuje tak i poprodejní servis nebo služby call centra. E-shop ZOOT si tak rozšířil možnosti, jak se dostat k novým zákazníkům. Obzvláště v předvánočním období může většina nakupujících snadno pořídit veškeré dárky na jednom místě, vypočítává výhody prodeje přes Alzu Milan Polák, ředitel ZOOTu. 

Brand24

Aktuálně je oblečení možné objednávat s doručením na adresu. Postupně se možnosti rozšíří také na objednání s vyzvednutím na pobočkách nebo výdejnách Zásilkovny. 

Alza.cz rozšířila partnerský prodej letos na jaře, kdy chtěla vyjít vstříc obchodníkům, které postihlo uzavření kamenných prodejen. Celkově se tak tržby v rámci dropshipmentu v meziročním srovnání již ztrojnásobily. Prostřednictvím partnerského prodeje je možné na Alze nakoupit už stotisíce produktů od velkých, zavedených dodavatelů i těch malých bez vlastního e-shopu, kteří touto cestou využívají další možnost, jak oslovit nové zákazníky. Největší zájem je mezi firmami ze segmentů hobby, auto-moto, hračky nebo drogerie.

Co je zakázáno a na co mám nárok?

Tady je přehled všech opatření, která jsou platná pro podnikatele i veřejnost. Přečtěte si také seznam všech podpor, které lze ještě aktuálně čerpat. 

V jakém prostředí pracují zaměstnanci Alza.cz? Podívejte se

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).