Hlavní navigace

Názor k článku Líčí Babiš past na novou vládu? Chce 0% DPH na energie, i když to není možné od mr - Má to jen „drobný“ háček, je to v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 10. 2021 13:57

    mr

    Má to jen „drobný“ háček, je to v rozporu s evropskou směrnicí. Ta směrnice EU je proti snižování cen energií a EU dokonce přikázala, aby se Česku nesnižovali ceny ale šly postupně až o 500% nahoru. A česká zvířátka s tím tak jak jednají, zacházejí. Jak můžou politici vnutit hospodářskou soutěž obyčejným lidem, když to není pro ně vůbec ošetřeno. Evropská komise nám může být ukradená, ale politikům kteří za to mají granty atd. ne. Jdou jasně proti odběratelům energií a nestydí se za to. Ještě si to vychvalují a veřejně se chvástají. Nejde jim o zrušení energetické firmy která na začátku svého tažení a konkurence veřejně podváděla nové zákazníky např. se žárovkami. Těch kauz je mnoho. Ted její podvod je tzv. umělá likvidace která to potvrzuje. Systém se snaží vyřadit zákazníky a dojde na to, že čím méně energetických dodavatelů, tím více zablokování nových registrujících zákazníků. Každá ta firma si maže svůj med u svých slintajících úst a úředníci jim v tom pomáhají. Dokladem je podvod celého stomatologického byznysu, kdy schopní zubaři odešli na odpor přemrštěných cen a podvodu s hodinovými zákroky na 1 pacienta a tzv. 5 kategorií zubních rádoby stomatologů kteří neumí a při sebemenším zádrhelu své neschopnosti pacienta vyhodí bez náhrady, a neschopná nekomunikující líná stomatologická komora mlčí jako hrobaři. Hlavně, že mají na zdi bezcenný diplom pro leštění si svého nízkého tělesného a mentálního ega.
    Členské státy mohou uplatňovat sníženou sazbu u dodání zemního plynu, elektřiny nebo dálkového vytápění, nevznikne–li tím nebezpečí narušení hospodářské soutěže. A tady je zádrhel podvodu. Jakási skrytá komise toto rozhodnutí do tří měsíců neřeší, má se za to, že nebezpečí narušení hospodářské soutěže nemůže hrozit, neb, když jeden ztratí zisk, je to jako padající pyramida. A to se nepřipouští. Vše mají předem naplánováno a ani krok zpět. To je v celém hospodářství. Co to připomíná? Jak by se DPH mohlo legálně změnit, když nelegálnost se uzákoňuje a kvete malá veřejná mediační domů s podporou EU která se sama ustanovila a úplatní politici jí zametají koberec. Tak má podpora vypadat.? Odpustit poplatek za obnovitelné zdroje je kvůli administrativě a zbytečným poplatkům které převyšují samotnou spotřebu ceny je zcela nemyslitelné a podvod ve smlouvách a odpadech. Nikdo nedokáže dopodrobna vysvětlit DPH a oč tu běží. Nejde o Babiše. Jde o novou ustavující vládu která si na všech smlsne, protože si bude dělat opět co chce. Tak, jako ta předchozí a předchozí atd.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).