Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Babiš může zlepšit kvalitu potravin. Stačí, když začne u „šmakulád“ svých firem od To je zase jen trapné vylévání nenávisti Babiše - Kupuji např. velmi kvalitní párky a šunku z...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 5. 2019 10:53

    To je zase jen trapné vylévání nenávisti Babiše (neregistrovaný)

    Kupuji např. velmi kvalitní párky a šunku z Kosteleckých uzenin, v párcích 90% masa, šunka nejvyšší kvality, s velmi nízkým obsahem tuku. Že dělají i párky velmi levné s malým obsahem masa, to je proto, že i o tohle je na trhu zájem, to jaksi nemá s dvojí kvalitou potravin kterou vůči nám praktikuje Západ nic společného.
    Pokud si autor myslí, že za nízkou cenu by měla být kvalita jako za cenu vyšší tak mu nejspíš straší ve věži.

  • 20. 5. 2019 7:19

    Ax (neregistrovaný)

    Ať si pan Babiš vyrábí co chce. Problém je, že testovací laboratoř pak (celkem pravidelně) odhaluje, že na obalu je deklarováno jiné složení než bylo použito při výrobě. Pochopitelně v neprospěch zákazníka. Vy pak nemáte jistotu, že vaše premiová šunku není jen marketingový podvod.

    Schopný manager, kterým Andrej bez pochyby je, by si ve své firmě měl být schopen zajistit, aby byly dodržovány výrobní postupy. Proč to AB neudělal a místo toho žvaní o Bruselu?

    Pane Babiši. Vaše firmy okrádají nás spotřebitele!!! Nežvaňte a makejte!

  • 20. 5. 2019 7:50

    PPP (neregistrovaný)

    Teď si představ, že třeba na německých výrobcích se neuvádí suroviny použité pro výrobu, ale jen ty, které zůstanou ve finálních produktech. Takže např. neuvedou červenou a modrou barvu, ale výslednou fialovou. Sice jsou technologie na vysoké úrovni, ale třeba nedávno mi kamarádka říkala, jak to chodí ve výrobně potravin ze sóji. Časté problémy s dodržováním váhy. "Recyklace" nad/podměrečných šarží. Bio/natural. A to vyváží i do Německa. I v těch masných výrobcích nedostaneš vždy výsledný produkt, který bys chtěl. Jde o míru a případný úmysl. Potom je to problém.

  • 20. 5. 2019 13:45

    asterah (neregistrovaný)

    Bohužel - když si člověk kupuje jakýkoliv masný či jiný výrobek nebo polotovar, musí počítat s tím, že v něm bude pár věcí navíc. Jediná možnost je vykašlat se na uzeniny, pizzy, zákusky apod. a vrátit se k normálnímu vaření ze základních surovin. Ale zvládat to časově je někdy dost problém.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).