Hlavní navigace

Becherovka představila luxusní kanceláře, mají vlastní bar

23. 10. 2020
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: CAPEXUS, podle licence: Rights Managed
Zaměstnanci Becherovky se mohou těšit na nové kanceláře. Přesunuli se do moderních prostor v Centru Stromovka v pražských Holešovicích.

Becherovka patří do skupiny Pernod Ricard, jednoho ze dvou největších výrobců lihovin a vín na světě, a své zaměstnance si chce hýčkat. V nových kancelářích tak najdou i nové zasedačky stylizované podle destilátů Becherovka, Jameson, Beefeater nebo Havana Club. Součástí je i vlastní bar.

V tomto ohledu byla rozhodující spolupráce s brand managery jednotlivých značek, které firma zastupuje a na českém trhu distribuuje. Ti nám pomohli dotvořit design, charakterizuje prostory architekt Jakub Seči ze společnosti CAPEXUS, která pro Becherovku prostory navrhla.

Kanceláře jsou primárně vybaveny nábytkem tuzemských značek. Prosvětleným prostorám dominují industriální prvky. Využit byl především pohledový beton a strop zůstal otevřený tak, aby veškeré technologie zůstaly na odiv. Odhalené materiály v kombinaci s dřevěným vybavením, skleněnými příčkami a barevnými detaily vytváří příjemnou atmosféru pro práci, pořádání pracovních schůzek v konferenčních místnostech nebo relaxaci.

Dominantou kanceláří je pak tematicky koncipovaná barová zóna s šestimetrovým barem, který je místem různých setkávání i firemních akcí.

Podívejte se, jak to v nových kancelářích Becherovky vypadá

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).