Hlavní navigace

Názor k článku Berňák připomíná, zanedlouho se u #EET změní certifikát. Co je třeba udělat? od Motýl Emanuel - Já popravdě nevím co se bude a nebude...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 8. 2018 19:31

    Motýl Emanuel (neregistrovaný)

    Já popravdě nevím co se bude a nebude měnit, ale vím, že pokud přijde klientům nějaký požadavek, tak to obratem přistane u mě, abych posoudil co vlastně mají udělat. Pokud to bude výměna něčeho, tak si zjistím co, proč jak a jestli musím já, jako podle mě nemusím. Teoreticky bych musel u klientů, kde máme webové řešení, FTP totiž nemají, ne že by ho nemohli mít, ale prostě nechtějí, takže když by bylo nutné měnit tyhle uživatelské certifikáty musím já, protože dělat na tohle nějaké rozhraní, pokud vím, že mě s tím stejně všichni budou pak "otravovat" je něco jako nosit dříví do lesa s kterým tam defakto zaneseme po potencionálního kůrovce. Jestli to chápu ale tak, že se mění jen certifikáty na serveru na který se připojujeme a nikoliv ty, kterými se požadavky podepisují, tak dle mě nic měnit nikdo nemusí, protože ta autorita jak píšete je asi všude v základu.

    Ostatně mě zatím nikdo nijak nekontaktovat. Pouze píši, že náklady s EET jsou, protože většina lidí tuhle koninu k životu vůbec nepotřebuje a nemá ani čas se s tím nějak učit pracovat, by jste se divili, kolik podnikatelů mající milionové obraty měsíčně sotva pošle email.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).