Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Berňák se nevzdal ani po prohraném soudu, jen změnil údajné provinění firmy od saveres - Je třeba podávat žaloby přímo na úředníky pro...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 2. 2019 11:03

    saveres (neregistrovaný)

    Je třeba podávat žaloby přímo na úředníky pro zneužití pravomocí. Hezky hromadně!

  • 18. 2. 2019 14:43

    Němec (neregistrovaný)

    Voliči hnutí Ano jsou si moc dobře vědomi toho, že se na úřadech a to nejen finančních dějí věci, které jsou v rozporu se zákonem a že úřady nefungují ale diktují. A věřte nebo ne, ale většina z nich jsou bez sebe blahem, když se dozvědí o šikanování ze strany úřadů, protože ať už konečně dojde na ty zloděje podnikatele a živnostníky ne???!!!
    Vždyť já musim zítra ráno vstávat a jít do práce zatim co pan soused podnikatel ten se jen vozí v drahém autě a zaměstnává lidi. Nemá žádné starosti a jen tak si sedi v kanceláři a občas něco zařidí atd.
    Takhle na to koukají voliči a pak jim jiskří v očích blahem a štěstím když čtou ty zoufalí a bezmocný komentáře....
    Jojo to je realita vážení. Maji z toho potěšení.

  • 18. 2. 2019 19:30

    aster (neregistrovaný)

    Za to, že nás označují za podvodníky, zloděje a příživníky vděčíme hlavně dvěma pánům z ČSSD, kteří to rozjeli a Hrabiš se pak přidal a dotáhl to k dokonalosti.

    Bohužel většina zaměstnanců má hlavní problém v tom, že by sami nepodnikali, protože se bojí - jednodušší je nadávat a závidět případný úspěch. Vidí totiž jen tu jednu stránku podnikání - to, že oni mají padla a pak už jen volno, nevidí nebo spíš vidět nechtějí. To, že ten podnikatel musí sehnat dost zakázek, aby měl své zaměstnance z čeho platit, aby měl na odvody a že to je často o nervy - to v jejich očích tak nějak neexistuje.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).