Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Berňák se nevzdal ani po prohraném soudu, jen změnil údajné provinění firmy od jezevec - mám osobní zkušenost. během osmiletého soudního sporu berňák...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 2. 2019 15:37

    jezevec (neregistrovaný)

    mám osobní zkušenost. během osmiletého soudního sporu berňák 5x změnil petit svých pochybností, po každém stanovisku soudu který prohrál. když pak prohrál i u nejvyššího soudu, podal kasační stížnost, ve které uvedl šestou a opět dosud nepublikovanou verzi pochybností, na což správní soud v naprostém rozporu se zákonem naskočil, a kasační stížnosti vyhověl. případ je nyní u ústavního soudu. babišáci už jsou asi rozlezlí i ve správním soudnictví, takhle se ale podnikat fakt nedá. .

  • 19. 2. 2019 13:01

    Jindra (neregistrovaný)

    Gratuluji, držte se. Já jsem se soudil dvanáct let a nakonec jsem to vyhrál (když pominu zničenou firmu a dvanáct let v exekuci). Potíž byla, že v roce 2005 mi nikdo nevěřil, že zajišťovací příkaz existuje. Všichni si mysleli, že jsem firmu přes noc vytuneloval. Nikdo mi nic nenahradil, jen se mi náznakem omluvili. 86 vyhraných soudních stání. Je mi z toho špatně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).