Hlavní navigace

Názor k článku Budou festivaly v obležení účtenek? Chystané nové vlny #EET je k tomu donutí od Karel Novák - Volím nejmenší zlo, tedy ODS ale já do...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 5. 2019 0:12

    Karel Novák (neregistrovaný)

    Volím nejmenší zlo, tedy ODS ale já do politiky interně trochu i vidím, tzn vím jak to chodí i jinde, jak se odklání aniž by se to dostalo do medii, tzn i přesto jak odklání tak vím, že při tom odklánění se aspoň něco postaví a udělá pro lidi nejvíc, zbytek ty peníze roztočí aniž by lidé z toho něco měli, občas když už tak populisticky spíše ti, co si to ani nezaslouží a jestli tam někdy bude strana co nebude krást vůbec? Tomu nevěřím, protože jaký národ, taková politika a proto se musím spokojit s ODS která ač se nějaký ty i desítky % ztratí zbytek peněz investuje celkem smysluplně na rozdíl od zbytku politické scény ale to víte, já jsem pragmatik.

    Víte on totiž není problém v ODS, ten program mají dobrý. Ale stejně jako do ODS tak do naprosto všech stran se postupně naplaví prospěcháři, takže buď můžete volit dobrý směr a nechat hold prospěcháře vydělat na pro nás dobré věci, nebo budete volit furt nové strany, kam se za chvíli naplaví taky a pak ty peníze roztočí na nesmyslech jako předvádí poslední dobou ANO :) Ale cesta to není, protože ti politici vzešli z toho, jaký tenhle národ je a všichni víme, že narazit na opravdu čestného člověka snadné není, protože většina lidí si ani neuvědomuje například jak moc porušují třeba daňové zákony melouchy a prácemi po vesnici, žádáním věcí bez dokladu a dalších věcí. Však jsme národ co si tahá mejdlíčka a ručníky z dovolených :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).