Hlavní navigace

Pozor, od 1. října platí změny v zaokrouhlování faktur

4. 10. 2019
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Prvního října nabyla účinnosti novela zákona o DPH, která upravuje způsob zaokrouhlování DPH. O jejím využití najdete více v diskuzích na BusinessCenter.

Přehled daňových povinností v nadcházejícím týdnu, vzory šablon a výběr z diskuzí tradičně přinášíme v BusinessCenter Bulletinu.

Daňový kalendář v nadcházejícím týdnu 7. října – 13. října

  • Dne 10. října je termín splatnosti spotřební daně za srpen 2019 (mimo spotřební daň z lihu)

Vzory šablon

Využijte náš formulář přiznání ke spotřební dani všeobecné i přiznání ke spotřební dani z tabákových výrobků.

Přiznání k navrácení spotřební daně (ostatní benzíny) – šablona 2019: Přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně podle § 56, 56a a 57 zákona č. 353/2003 Sb., o spotřebních daních (vrácení daně z minerálních olejů osobám užívajícím tyto oleje pro výrobu tepla).

Přiznání k navrácení spotřební daně (zelená nafta) – šablona 2019Přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně podle § 56, 56a a 57 zákona č. 353/2003 Sb., o spotřebních daních (vrácení daně z minerálních olejů osobám užívajícím tyto oleje pro výrobu tepla).

Přiznání k navrácení spotřební daně (topné oleje) – šablona 2019: Přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně podle § 56, 56a a 57 zákona č. 353/2003 Sb., o spotřebních daních (vrácení daně z minerálních olejů osobám užívajícím tyto oleje pro výrobu tepla).

Brand24

Podobu a funkčnost šablony si můžete snadno ověřit v její omezené verzi zdarma. Data se nikam neodesílají, zůstávají pouze ve vašem počítači.

Veškeré šablony jsou připraveny ve formátu Microsoft Office. Stoprocentní funkčnost je garantována od verze 2007 na platformě Windows. 

Nové diskuzní fórum účetních

Jste účetní nebo daňový poradce a potřebujete rychle poradit v oblasti účetnictví a daní? Připojete se do velké komunity účetních a daňových poradců na BusinessCenter.cz. Zajistěte si odpovědi na své otázky prakticky ihned. Uložte si do záložek novou diskuzní komunitu

TOP témata tohoto týdne na našem diskusním fóru

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).