Hlavní navigace

Názor k článku Byznys XXL: Pátráte po nové cílovce? Zaměřte se na obézní od pragerz - To samozřejmě nevydělá - obézní člověk trpí zvýšeným...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 9. 2012 14:17

    pragerz (neregistrovaný)

    To samozřejmě nevydělá - obézní člověk trpí zvýšeným rizikem zdravotních problémů, problémy s "nepřizpůsobeným" prostředím (úzké židle atd), rozporem mezi obrazem v zrcadle a na obálce časopisu..

    Vlády se snaží zavádět daně z obezity ne proto aby vydělaly, ale aby snížily extrémní náklady které vznikají ve zdravotních systémech..

    Neobézní na tom prodělají také - už jen že doplácejí v ceně zdravotních pojištění případně daní obecně.., rozpočítání ceny v mhd (ne dle váhy - která zvyšuje spotřebu, nýbrž dle počtu osob..) atd..

    Souhlas, prodejen s oblečením xxl není příliš, patrně to skýtá jistý potenciál, ovšem kdyby byl tak veliký byl by dávno využit..Co se týče dietologie a pod, trpí zaplevelením (jak ostatně zmiňujete) trhu kejklíři..

    A abych tomu dodal politické pozadí, doporučuji se připravit na zakázky na vládní úrovni - sněmovna již přetéká a nemyslím intelektem..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).