Hlavní navigace

Názor k článku Cenová válka autobusů? Jančurovi se vrací, co sám zasel od Petr766 - Letenky už dávno prodává mraky firem a pokud...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 8. 2018 1:11

    Petr766 (neregistrovaný)

    Letenky už dávno prodává mraky firem a pokud byste o SA/RJ něco věděl, tak byste tyhle nesmysly nepsal. Dokonce to, že Jančura vstoupil konkurovat Asianě (a ta pak později na Brno) má původ v letenkovém byznysu. Jak říkám, lepší si zjistit informace než plivat v diskuzi nesmysly.
    "Vyzobávání" už raději ani nekomentovat, zajímavé je, že "vyzobávání" u jiných nevadí, jen u Jančury. Jen trouba by jezdil tam, kde není zájem, dělají to tak všichni (ostatně celá strategie Flixu je zaměřena na kopírování RJ, protože když si vezmou do firmy člověka (p. Prouzu), který o autobusové dopravě neví vůbec nic a předtím dělal PR nějakému zkrachovalému projektu, tak na co by se sám Flix zmohl). Když si budete otevírat hospodu, otevřete si ji v dědině o 20 domech nebo tam, kde jsou lidi?
    Lokálku má na Slovensku a nebýt problémů s nehodami na přejezdech, funguje mu to skvěle oproti státnímu dopravci. Vyhrál nějaké výběrka, která pak najednou se buď zrušila nebo ČD "překvapivě" nabídla výrazně nižší cenu (to není dumping?). Teď vyhrál nějaké tratě na Ústecku, tak uvidíme jak to bude fungovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).