Hlavní navigace

Chcete ve firmě výrazně ušetřit? Pošlete svá data do cloudu

23. 11. 2021
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Podnikatel.cz, podle licence: Rights Managed
Každý podnikatel dělá vše proto, aby chod jeho společnosti byl co možná nejplynulejší. A mnohdy, aby se tak dělo i bez jeho přítomnosti. Řešení tu je.

Moderní doba nabízí celou řadu moderních nástrojů a aplikací, které podnikání usnadní. Jednou z možností, po které lze pro hladší chod firmy sáhnout, jsou cloudové technologie. Cloudové technologie umožňují firmám fungovat rychleji a lépe. Uvnitř firmy, ale také se zákazníky. Umožňují také sdílet informace s dodavateli. Tzv. cloudové IT nabízí celou řadu služeb, říká na úvod dalšího dílu Videobizu serveru Podnikatel.cz Petr PiliniPodniku.

Virtuální kancelář, která je vždy po ruce

Cloud ukládá všechna firemní data do datového centra, díky čemuž je možné nalézt vše na jednom místě kdykoliv a kdekoliv, kde se podnikatel připojí k internetu. Díky cloudu docílí firma efektivního sdílení dat, databází a veškerého pracovního prostoru se všemi spolupracovníky, ve kterém lze snadno komunikovat.

Jak probíhá přechod firmy na cloud, jak je to se zálohováním a zabezpečením, co vše lze v cloudu mít a jaká je vůbec budoucnost cloudu? 

Na tyto a mnohé další otázky odpovídá Petr Pilin z iPodniku ve Videobizu pro server Podnikatel.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).