Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Čísla o přínosu #EET jsou založena na nesmyslné metodice, ukázala analýza od bubu - Že EEt nic nepřinese, jsme věděli dávno. Jen...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 2. 2019 12:13

    bubu (neregistrovaný)

    Že EEt nic nepřinese, jsme věděli dávno. Jen další otravná věc navíc
    Ale jak vidno s čísly se fakt dají dělat kouzla.
    Hlavně, že my musíme všechno dokládat na skutečnost a prokazovat fakturami a doklady. Jinak pokuty, sankce anebo úplná likvidace podnikatele.

  • 9. 2. 2019 12:16

    JáJáJá (neregistrovaný)

    Kdyby lidé věnovali energii spotřebovanou k hledání cizích viníků vlastních neúspěchů, hledání a řešení nápravy, už bychom dohnali Západ. Že se dle volené metodiky dá ovlivnit výsledek, je jedním ze základů statistiky. Mně třeba stačí, že se konečně Vietnamci přinutili účastnit se na našem daňovém systému. Dlouholetá praxe přehlížení, která se odůvodňovala nečerpáním sociálních dávek, se mi nelíbila. Jednou žijeme ve stejném prostoru, tak by měla pravidla platit pro všechny. EET je další, nejen administrativní, zátěž, ale jak jinak narovnat trh? Ve svém okolí vidím daleko větší problém...Zvyšování nájmů. To jsem ale neměl psát, protože za ním stojí často samotní podnikatelé a ne "nenažraný" stát.

  • 10. 2. 2019 22:39

    Hajaja (neregistrovaný)

    Nebudete vy náhodou hodně vymaštěnej státní zaměstnanec, který má pocit, že mu ty peníze padají jen tak z nebe, včetně valorizace?

  • 12. 2. 2019 17:45

    Hanz (neregistrovaný)

    Jaké vlastní neúspěchy? Máte na mysli to, že když mi každý rok přibude papírování a úředníků i kontrol a já nebudu mít čas na dělání kšeftu, jsem díky své chybě neúspěšný a zapšklý? Proč pořád pletete do diskuse Vietnamce? Proč metete schody odspoda? Koukněte se, kolik ubylo za posledních let malých, českých i vietnamských obchodů - tak 30%. Byli to neúspěšní blbci? Kdo za ně bude platit daně do rozpočtu? To je to Vaše srovnání prostředí? Ani úředníci vybavení údaji z kas neumí jasně říct, k čemu ty kasy vlastně jsou a kolik z jejich pseudovýnosu padlo na nové státní úředníky. A nájmy .... ty prosím neřešte, ty nemají s článkem o EET vůbec co dělat s dodatkem, že stát je v oblasti pronájmů nejtržnější kapitalista a v oblasti nájmů zkorumpovaná hydra.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).