Hlavní navigace

Podnikatelský horoskop: Co vás do konce roku čeká a nemine

14. 12. 2009
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: 329515
Server Podnikatel.cz připravil ve spolupráci s astroložkou podnikatelský horoskop na zbytek roku 2009 a na začátek roku příštího. Konec roku se neúprosně blíží a s uzavíráním obchodů by podnikatelé již neměli otálet.

Do konce roku 2009 zbývají dva týdny a čas na uzavření posledních letošních obchodů se krátí. Astroložka Alena Bratková sestavila pro server Podnikatel.cz speciální podnikatelský horoskop na zbytek roku 2009 a na první týdny roku 2010.

Kritický rok 2009

Tématem roku 2009 byl soucit a pochopení pro druhé, čilá komunikace mezi lidmi především za pomocí moderní techniky, a to i na opravdu velké vzdálenosti. To vedlo k většímu počtu jednání o obchodech, z nichž se však mnohé nakonec neuskutečnily. Ve druhé polovině prosince již tento motiv vrcholí a odeznívá. Obchodní záležitosti, které se na podzim příliš nehýbaly, nabývají koncem roku na rychlosti. Ještě naposledy se můžete spolehnout na pochopení svých obchodních partnerů, zejména pokud jsou narozeni ve druhé půlce února, kolem 15. června nebo 15. října.

znamení, horoskop, vodnář

Vesmírné konstelace v prosinci se značně vyhrocují, obecně ve společnosti vládne spěch a nervozita. Každý bude bojovat za svou jedinou pravdu a hodně lidí bude naladěno k hádkám. Pokud máte mít jednání s lidmi narozenými kolem 10. května, 12. srpna nebo 11. listopadu, pokuste se jednání odložit až na leden. Počítejte také s tím, že vaši dodavatelé a věřitelé budou tentokrát neúprosní a budou ochotní vaše dluhy postoupit soudům. Při uzavírání nových smluv a kontraktů si důkladně zkontrolujte znění textu a podmínky, které se chystáte podepsat. Je možné, že se tam vyskytne nějaká klička, díky níž byste později splakali nad výdělkem.

Věříte horoskopům?

Jednání budou váznout

Od konce roku až do poloviny ledna budou jednání ve společnosti postupně váznout a natahovat se, teprve ve druhé půlce ledna vše vyřídíte rychleji a bez větších zádrhelů. Zbytek prosince, celý leden a první únorová dekáda při nich budou nejúspěšnější zemská znamení. Hodně zařizovat a cestovat budou Kozorozi narození v lednu. Ti, kteří se narodili kolem jedenáctého, se pravděpodobně ani přes vánoční svátky nezastaví. Mohou přízeň Merkura využít také k cestování a návštěvám.

znamení, horoskop, lev

Ve druhé polovině prosince se bude dařit v obchodních záležitostech nejvíce Střelcům narozeným od 11. prosince a Vodnářům s datem narození mezi 12. a 15. únorem. K těm se štěstěna bude chovat opravdu velkoryse a tak Vodnáři mohou dokonce před koncem roku získat i větší finanční obnos.

Daně x

Klíčový den pro jednání bude 18. prosinec

V bojovném naladění jsou po celý prosinec Lvi narození kolem 11. srpna. Pokud se s nimi do čehokoliv budete pouštět, nemáte šance to uhrát na remízu. Při troše štěstí však budou trávit prosinec v posteli s chřipkou. Doporučení pro ně tedy zní: Nepodceňujte počasí a nepřeceňujte vlastní tělo. Posilujete naopak svoji odolnost a pokud už se o vás nemoc pokouší, pak ji určitě nepřecházejte!

znamení, horoskop, kozoroh

Speciální den na nákup vánočních dárků je 15. prosinec. Udělají vašim nejbližším opravdu radost, a to zvláště ženám. V tyto dny nakupujte i zásoby do skladů, především oblečení, módní doplňky nebo sportovní potřeby. Klíčový den pro jednání je pátek 18. prosince. Nic se nebojte, že je to až na konci týdne, máte velké šance se domluvit. Po zbytek měsíce už toho příliš nevyřídíte. Opozdilci se mohou spolehnout ještě na 21. prosince, kdy se budou uzavírat poslední obchody. Nebude to sice bez dohadů, ale zejména v odpoledních hodinách je kladný výsledek téměř jistý.



Alena Bratková
Alena Bratková vystudovala přírodovědeckou fakultu UK a původně pracovala jako geofyzik. Od roku 1997 se pak věnuje astrologii, homeopatii a poradenství. Kromě horoskopů Alena Bratková dělá výklad tarotových karet, regresní terapii a pořádá semináře pro manažery a personalisty.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).