Hlavní navigace

CzechInvest hledá další firmy do Silicon Valley

9. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Startuje druhé kolo programu CzechAccelerator agentury CzechInvest. V něm agentura hledá až osm dalších českých firem, které se mohou podívat do Silicon Valley v Kalifornii. Tam stráví čtvrt roku v jedinečném podnikatelském inkubátoru Plug and Play Tech Center. CzechInvest za ně hradí pronájem kanceláří a s tím spojené služby, které zahrnují hlavně desítky setkání s potenciálními investory a partnery v podnikání. Zájemci se můžou hlásit do úterý 20. dubna.

Našim cílem je pomoct českým firmám proniknout na severoamerický trh, ale také představit excelentní české projekty, které budou fungovat jako dobrá reference a přitáhnou k nám pozornost dalších nových investorů, Stanislav Martínek, ředitel divize Investice agentury CzechInvest.

Zájemci o CzechAccelerator si můžou vybrat mezi letním a podzimním termínem. Letní startuje prvního července, podzimní na začátku října. Projekt je určený především pro firmy podnikající v oblasti informačních a komunikačních technologií, biotechnologií, čistých technologií nebo mikroelektroniky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).