Hlavní navigace

Názor k článku Další propad zájmu o Účtenkovku, ubylo 13 tisíc hráčů a 1 milion účtenek od honza - Minulý měsíc jsem vyhrál 100 Kč. Aby jste...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 5. 2018 23:03

    honza (neregistrovaný)

    Minulý měsíc jsem vyhrál 100 Kč. Aby jste je mohli dostat, tak vám je musí poslat na účet nebo si je vyzvednout v sídle sazky v Praze. Jen za cestu do Prahy by hodně lidí zaplatilo více než 1000 korun.
    Každopádně ať si vyberete jakýkoliv způsob výplaty musí proběhnout tzv. validace účtu moje ID. V tom je, ale zakopaný pes. Jedná se o 4 fázové ověření totožnosti. První dva jsou e-mail a telefon. 3 ověření trvalé adresy (Toto doporučuji udělat předem). 4. validace účtu. Aby mohlo proběhnout musíte mít ověřený podpis na czechpointu (30). Na internetu jsem se dočetl že validaci stačí poslat poštou. Pak následně jsem to poslal do centrály Moje ID s doporučeným dopisem (celkově 89). 11 korun mi zbylo. Za 3 týdny mi přišlo oznámení, že validace neproběhla (musíte se dostavit osobně). Takže jsem spláchl 89 korun do záchoda. Výher 100 Kč je 20 000. Což znamená, že stát mohl takhle napálit asi 50 000, kteří z výhry mají hovno. Všechny výhry 100 sežere češká pošta. Nejlepší by bylo více pěněz, ale méně výher.
    Ps. Moje setra sázela na hokojevé zápasy na facebooku s hlavní cenou pizza a pivo. Vyhrála v přepočtu více než já a bylo to okamžitě na druhý den. Sazka požaduje sice také ověření totžnosti, ale bez moje ID.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).