Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Další propad zájmu o Účtenkovku, ubylo 13 tisíc hráčů a 1 milion účtenek od NeSOCKA - Že to někdo hraje, tak je jasný, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 5. 2018 14:20

    NeSOCKA (neregistrovaný)

    Že to někdo hraje, tak je jasný, že jeho čas je bezcenný. Divný ale, že se takoví lidé nachází v diskuzích podnikatel.cz !
    Jo a to masivní odvezdávání soukromých det u registrace - wow. Ale i to je lidem jedno. Já třeba jsem i odmítl slevu Samsungu na jejich telefon, protože podmínkou bylo zadání adresy a IMEI kódu, čili bych byl jasně identifikován jako uživatel toho telefonu. Moje soukromí má větší cenu než 3000 na ruku. A o tom to je.
    Nejsem socka ani užitečný konzumní idiot. Fuj.

  • 16. 5. 2018 20:43

    Motýl Emanuel (neregistrovaný)

    Ode mě je to trochu vypočítavost, za předpokladu, že to nikdo neanalyzuje, je to jedno že tam mám data, krom toho jsem použil dávno nepoužívaný účet. Ale pokud ty data někdo opravdu analyzuje, tak bych mohl být na "whitelistu" i když reálně každou chvíli stojím na Václaváku a protestuji proti ANO, EET a tomuhle smetí.

    Bohužel, jako pragmatik počítám i s možnosti, že v tomhle státě nezvítězíme a nastane opět totalita, v tom případě bych chtěl mít nějaké to krytí, co mi pak umožní dýchat. Bojuji proti tomu jak nejvíce mohu, ale to neznamená, že si budu při tom podřezávat větev.

  • 16. 5. 2018 20:56

    me (neregistrovaný)

    Uctenkovku muzete vyuzit jako snadny zpusob overeni, ze vydavate platne EET uctenky, ze vse je spravne nastavene. A jeste riskujete, ze treba neco vyhrajete. Rekl by jsem, ze tuto moznost v realu prilis prodavacu/pro­davacek nevyuziva, nemohli by pak vystavovat uctenky s neplatnym EET kodem... A neni to problem jen malych kramku, vim i o nekolika pokladnach v OC, ktere vydavaji spatne uctenky. Je to skutecne takovy problem jednou za den nebo za tyden jednu uctenku poslat do loterie?? Pokud se to nepovede, je problem, ktery je treba resit... Uctenek na tento jednoduchy test, uctenek ktere tam zakaznici nechaji, bude urcite dost. Timto zpusobem by se mela overovat kazda pokladna, je to snadne. Mozna je to ale zamer, v obchode je nekolik pokladen, jedna vydava spravne EET uctenky a ostani jen tisknou nahodna cisla ktera vypadaji jako EET kod. Rekl by jsem, ze tento zpusob podvodu se bude dost spatne odhalovat...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).