Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku E-shopaři, připravte se. Elektronická evidence tržeb se bude týkat i vás od ANO, bylo líp - Celé je to naprostý paskvil a nesmysl a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 2. 2015 21:57

    ANO, bylo líp (neregistrovaný)

    Celé je to naprostý paskvil a nesmysl a jen krok k dalšímu omezování a šikanování toho zbytku slušných podnikatelů. A u eshopů je to totální nesmysl. Mimochodem by mě zajímalo, jak budou mít ošetřeno např. výdejní místa Uloženka / Zásilkovna, kdy eshop dostane tržbu na účet až za několik dní. Tam bude vystavovat účtenky kdo? Uloženka? Když to není její tržba/faktura? Já zpětně za několik dní? Komu pak budu teda vystavovat účtenku, když už zákazník má dávno zaplaceno? Nebo budu pak přijaté dobírky na účet ještě jednou ručně zadávat kvůli nějaké pitomé účtence?
    A to vše v zemi, která není schopna ani zajistit násobně jednodušší systém jako je třeba registr vozidel a chce najednou všechno online? Nesmysl. Povede to akorát k ještě vyššímu rozvoji šedé ekonomiky (budu dělat jen pro známé bez čehokoliv a dokažte mi potom, že podnikám) nebo k tomu že prostě dost lidí, co podnikají "na vedlejšák" se na to kvůli takovému opruzu vykašle, přitom často dělají věci jen ze zájmu nebo fandovství s tím, že to přinese nějakou korunu - takže prostě zanikne i spousta užitečných služeb které nemají náhradu.

  • 1. 3. 2015 19:52

    jezevec (neregistrovaný)

    bureš přece nepotřebuje, aby tady bylo desetitisíce relativně nezávislých podnikatelů. bureš potřebuje, aby se si vy kluci pitomý všechno nakupovali od anofertu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).