Hlavní navigace

Názor k článku #EET podnikatelské prostředí nenarovná, jen ho nahne ve prospěch velkých firem od Honza - EET sleduji od samého začátku, ovšem dlouho jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 2. 2016 1:29

    Honza (neregistrovaný)

    EET sleduji od samého začátku, ovšem dlouho jsem nečetl takhle velice trefný článek. Naprosto souhlasím s autorem. Nebudeme si nic nalhávat EET je prostě jen "mlha přede mnou, mlha za mnou"
    Jsem poslední dobou znechucen podnikáním v ČR. Firma mi relativně prosperuje, ale co zažívám za poslední éru mi to "svobodné" podnikání dosti znechucuje, jsem schopen vše prodat a radši se spokojit s málem a větším klidem. Na svůj relativně mladý věk jsem v každodenním stresu a pod neustálým tlakem, kde už se to podepsalo i na mém zdraví. Díky náročnosti přidávání neustálých zatěžujících zejména administrativních změn, se ani nedokáži již soustředit na budování či stabilizaci firmy.
    Dnes mi záškodnici byly schopny připravit úmyslným udáním například během měsíce 5 hlubších kontrol, které me zcela upřímně připravili na nervech o kousek svého života(kdo poznal ví) neumím si ba či se toho radši nechci zúčastnit co se bude dít po spuštění EET. Jsem přesvědčen že to z pohledu druhé strany pokud to nebude nějak postihováno bude velice mocný nástroj jak opět dusit a dusit podnikatele ať už udáním či anonymními výmysly. Tohoto se nechci účastnit. Zdraví mám jen jedno a toto nemá se svobodným podnikáním nic společného a jsem ochoten emigrovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).