Hlavní navigace

Názor k článku EET pro řemeslníky a spol. prošla Sněmovnou, dříve jak v roce 2020 ale nebude od obyčejný OSVČ - Vážený. Jelikož spravuji IT i několika živnostníkům, mám...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 6. 2019 23:29

    obyčejný OSVČ (neregistrovaný)

    Vážený. Jelikož spravuji IT i několika živnostníkům, mám nějaké "drby" z jejich prostředí.
    Trh především ničí internet, ne EET. Přijít se zeptat živnostíka, co by mu doporučil ( třeba kotel ). Živnostník v dobré víře poradí. A hle. Za pár dní přijde ten samý zákazník, že ho koupil o 300 Kč levněji na internetu a sám si ho i zapojil ( je to ale šikula :) ). Jen by potřeboval udělat revizi na plyn a razítko. Tomu říkám mazec. Ale to samé znám i sám, v oblasti IT. Poradím s výběrem, pak koupí u zelenáče a protože mu tam dál neporadí, pak jsem dobrý. O to to má dražší - na svůj prodej mám podporu grátis. Ale těchto lidí jsem se už naštěstí zbavil :) .

    Nevím, o jaké buzeraci píšete. Máte mobil ? Určitě nemáte Nokii 5110 nebo snad ještě starší :) Pokud tedy potřebujete "pár korun jednou / dvakrát ročně v hotovosti ", vyřídit si certifikát, nainstalovat aplikaci zdarma, je otázka krátké doby. Ani tiskárnu nemusíte mít. Stačí zaslat elektronicky. To že máte sezónní práci, asi EET nezhorší, ale ani nezlepší. To, že máte zaměstnance, asi taky ne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).