Hlavní navigace

Názor k článku Evidence tržeb u řemeslníků zase o krok blíž. Jednat se bude o stovkách výjimek od ow - Já teda nevím, asi jsem divná, ale pokud...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 4. 2019 8:38

    ow (neregistrovaný)

    Já teda nevím, asi jsem divná, ale pokud kupuji od pro mne neznámého člověka někde na stánku třeba ve formičce lité mýdlo s nějakou bylinou, tak chci mít jistotu, že mi po jeho použití "nesleze" kůže nebo se neosypu alergickou reakcí. Vonnou dekoraci šoupnu na dno skříně, ať odpuzuje moly - to je zdravotně nez rizika. Stejně tak chci mít jistotu, že z textilní hračky, kterou batole jako první ochutná a pak se jí pokusí tahem i trhem delaborovat, se nic neuvolňuje (protiplísňové prostředky z náplně třeba) a že švy jsou dostatečně pevné. Textilní hračko-dekoraci použiju klidně jako jehelníček, lapač prachu na polici a tak podobně, půjčím na hraní už staršímu děcku, které už nemá potřebu okolní svět ochutnávat. Falešné etikety na zavařeninách a falešný dodák k tomu... jo, funguje to. Do prvního pečlivějšího nájezdu ČOI. A pak bych fakt nechtěla být v kůži dotyčného prodejce.
    Malí výrobci nepodvádějí, protože pokuty jsou pro ně likvidační. Nesměšujte podnikatele s podnikavci a řemeslníky s meloucháři.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).