Hlavní navigace

Názor k článku Exkluzivně: Další fakta v poplatkovém skandálu - v ČT pracoval člověk, který nyní figuruje u Kalcsa i BSPLP od efen - JAko první krok bych navrhoval, aby postižení nebo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 8. 2008 13:14

    efen (neregistrovaný)
    JAko první krok bych navrhoval, aby postižení nebo ti co s nimi solidarizují odmítali veškerou spolupráci s ČT (účinkování v pořadech a vystupování před kamerou, poskytování práv, práce pro ně atd.) event - pro ty co to nevydrží - základní honorář za cokoliv chtít 10135 kč a násobky této částky (třeba za denní nasazení, učinkování před kamerou ...) Já bych do toho šel. Našel by se ještě někdo..?? A nebo zvítězí zase česká zbabělost .??? DOufám, že ne.
    Byl bych moc rád, kdyby to nešlo do ztracena a Čt - konkrétně vedení s p. Janečkem + jejich advokát to pořádně odnesli. Moc rád bych se přidal k hromadné žalobě. Ale je třeba vědět kdo se toho reálně ujal. A pak jen cesta k odvolání ředitele a jeho kamarádů. Zatím jen píšu dopisy a jak se zdá rada Čt se rozhodla že ho bude krýt a dál odmněňovat. Hrůza. Hrůza. Hrůza. Hrůza.
    Jsem přesvědčen, že to co se stalo je jen málo z toho co se dostalo nad hladinu. Až lidé ztratí strach, to budem asi koukat. Tvůrci snažící se něco v ČT uplatnit by mohli vypovídat.
    Pojďme jim za to zatopit.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).