Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Finanční správa upozorňuje na změnu uplatňování DPH u společníků společnosti od Michal Ježek - Finanční správa opět našla způsob, jak brutálně navýšit...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 11. 2018 19:45

    Michal Ježek (neregistrovaný)

    Finanční správa opět našla způsob, jak brutálně navýšit administrativu, aniž by to mělo nějaký efekt u výběru DPH. Zajímalo by mne, jestli si takto představuje paní ministryně zjednodušování účetnictví. Tohle zvýší náročnost minimálně víc jak 2x. Za mne tragický amatérismus.

  • 30. 11. 2018 22:00

    Hajaja (neregistrovaný)

    Pokud byl na MF nebo na finanční správě vůbec kdy nějaký profesionál, byl buď po nástupu Babiše vyhozen anebo odešel sám znechucen. Vrcholem diletantismu je instalace paní Schillerové na post ministryně financí, která se snaží vzbuzovat dojem kompetentní osoby a zejména z zástupců Komické strany čech a moravy se jí to daří. Smutné na tom všem je, že není cesty zpět - už se budeme jen propadat hlouběji a hlouběji až dopadneme na to pomyslné dno, byť nás budou denně ujišťovat, jak zjednodušují administrativu a pomáhají drobnému podnikání. Tento stát a systém je už založen jen na lži a přetvářce.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).