Hlavní navigace

Formulář k dani z příjmu, ale také přehledy pro ČSSZ, VZP a další pojišťovny

22. 2. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: www.shutterstock.com, podle licence: Rights Managed
Stahujte interaktivní formulář k přiznání k dani z příjmu s možností XML exportu. Máme pro vás také přehledy o příjmech a výdajích pro ČSSZ a pojišťovnu.

Do nejzazšího termínu podání daňového přiznání k dani příjmu je stále ještě čas, je jím pátek 1. dubna 2016. Podnikatelé využívající daňového poradce mají času ještě více. Jejich daňové přiznání musí být odevzdáno do pátku 1. července 2016. Za den podání se bere den, kdy OSVČ odevzdá přiznání na finančním úřadě, poště, či ho odešle prostřednictvím daňového portálu nebo datové schránky.

Ilustrační obrázek
Autor: www.shutterstock.com, podle licence: Rights Managed

Ilustrační obrázek

Server Podnikatel.cz nabízí ke stažení daňové přiznání ať už včetně přehledů pro zdravotní pojišťovnu a Českou správou sociálního zabezpečení, nebo bez. Formuláře jsou interaktivní, práci při vyplňování samy usnadňují. Formuláře nabízejí možnost exportu dat do formátu XML.

Více čtěte: Využijte interaktivní daňové přiznání. Máme návod, jak formulář vyplnit 

Formuláře k dani z příjmu

Stahujte přehledy o příjmech a výdajích

Přehledy o příjmech a výdajích pro zdravotní pojišťovnu a Českou správu sociálního zabezpečení je nutné odevzdat nejpozději do jednoho měsíce od doby, kdy měli podnikatelé podat daňové přiznání.

OSVČ bez daňového poradce musí přehledy odevzdat nejpozději první pracovní den v květnu. Vzhledem k tomu, že 1. května je svátek a navíc neděle, mají OSVČ čas do pondělí 2. května. Pokud OSVČ použijí služeb daňového poradce, musí přehledy podat do pondělí 1. srpna. 

Brand24

Přehled pro Českou správu sociálního zabezpečení :

Přehled o příjmech a výdajích pro ČSSZ za rok 2015

Seznam přehledů pro zdravotní pojišťovny:

Pojištěnci Oborové zdravotní pojišťovny mohou přehledy vyplnit také prostřednictvím aplikace Vitakarta online.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).