Hlavní navigace

FOTOGALERIE: Trhy v létě nabízejí pestrou nabídku. Projděte se mezi stánky

19. 7. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: KarelCHoc/Podnikatel.cz
Na řadě míst u nás se během léta konají trhy. Ať už vyloženě tematické či farmářské. Nahlédněte společně s námi, co trhovci na svých stáncích nabízí v Praze.

Není ročního období, které by neumožnilo trhovcům rozbalit své pulty a nabízet pestrou škálu zboží. Také v létě je nabídka bohatá a zákazník má šanci vybírat si z celé řady rozličných produktů. Od ovoce a zeleniny, až po domácí, řemeslné, doma zpracované produkty. Objevují se také trhy vyloženě bylinkové nebo trhy s exotickou nabídkou. 

Pestrá nabídka trhů v metropoli

Na náplavce v Praze je možné nakoupit čerstvou českou letní zeleninu a ovoce, sýry, uzeniny, maso z malých farem anebo křupavý chleba. Trhovci své stánky na náplavce rozdělávají po celé léto každou sobotu. 

Stejně tak se pravidelně otevírají trhy na Kulaťáku. I tady trhovci nabízí své produkty každou sobotu. Na Tylově náměstí v Praze jsou trhy téměř každý den. Tady jsou trhy většinou tematické. Aktuálně lze ochutnat chuť Indie, Asie, Jižní Ameriky i Afriky. Probíhají tu exotické trhy. 

V souvislosti s trhy jako takovými se stále dokola objevuje otázka, proč trhy často nejsou farmářské, ač se za to vydávají. Odpověď hledal sesterský server Vitalia.cz. Čtěte článek Proč jsou na některých trzích farmáři, ale jinde překupníci

Podnikatel.cz vyrazil na některé z trhů v Praze, aby čtenářům nabídl obrázek, jaké produkty a za jaké ceny trhy v Praze nabízejí. 

Nahlédněte do rozsáhlé fotogalerie. 

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).