Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Kauza Tic Taců ukázala, že úřady u EET kašlou dokonce i na vlastní metodiku od až naprší a uschne - Kdyby na Hospodářské komoře neseděl Dlouhý, na Svazu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 4. 2018 9:01

    až naprší a uschne (neregistrovaný)

    Kdyby na Hospodářské komoře neseděl Dlouhý, na Svazu průmyslu a dopravy Hanák a na Asociaci malých a středních podniků Havlíček, už by se paní ministryně v demisi kouřilo z uší a z nosu. Nehoruji zde pro Bábka ani pro někoho jiného, jen říkám, že podnikatelské svazy a komory jsou k NIČEMU, respektive je to banda zbabělců a kolaborantů. Ti by to měli pořádně rozseknout a denně klečet na rozpočtovém výboru a křičet, že v tomto bordelu už se nedá podnikat. Možná by se časem podařilo to, že Janeček a celý jeho PR tým z Lazarské by si musel sbalit kufry a jít se živit něčím jiným. Článek tohoto typu je jistě žádoucí a potřebný pro vysvětlení, ale žádnou relevantní nápravu nezjedná.

  • 26. 4. 2018 13:14

    M.M. (neregistrovaný)

    Opět naprosto přesně popsáno, ano je smutným faktem že kromě p Bábka z podnikatelských odborů ( mj. členství je zdarma ) oproti všem těm svazů, asociacím, spolkům kde podnikatelé platí jak mourovatí členství a jednou ročně (' za to ) obdrží brožuru v pdf. s obrázky a grafy s úvodním proslovem jejich předsedů .

    Mj. dnes jedná p. Bábek přímo o EET s tetou Schllerovou na MF. ( o nehoráznosti sankcí ), již u něj ( samozřejmě čistě náhodně - před pár dny ) proběhla kontrola ze živnostenského, přesto, je jediný kdo pro malé firmy a OSVČ něco dělá.

    Ostatní jmenovaní, jsou spíše úsměvní , p. Dlouhý jde nově radit na hrad ( nevím s čím ? )
    Hanáka zajímají jen dálnice a sní o vysokorychlostní železnici, plánovitě v roce cca. 2068
    Havlíček je profesor 7 titulů před jménem a 5 titulů za jménem, ten vlastně nedělá nic, kromě přivýdělku ( z členských příspěvků za předsedu samozřejmě ), občas dá rozhovor do novin

    a takhle si tu hezky žijeme

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).