Hlavní navigace

Názory k článku Kde vzít peníze do začátku podnikání? Máme přehled programů a dotací

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 8. 2017 13:03

    ach jo... (neregistrovaný)

    Ale jo, vždyť tito jsou v kurzu, zejména ti VELKOZLODĚJI a velkopodvodníci. Těm i soudruh xf a spol. nadšeně tleskají, zatímco hospodského anebo ševce, který si ulil stovku z tržby by ukamenovali nejen EET.

  • 20. 8. 2017 11:21

    xf (neregistrovaný)

    Tohle je tragikomické. Nedávno tu jakýsi hňup brečel, že dotace dostává jen Babiš, že malí nikdy nic. A kdo tvrdí něco jiného, tak lže. A parta dementů ho plusovala jak o život.

    A teď tady vyjde rovnou seznam (neúplný). Tragikomedie.

  • 21. 8. 2017 13:00

    ach jo.. (neregistrovaný)

    Milý soudruhu xf, nemám na rozdíl od tebe ve zvyku těm druhým se kterými nesouhlasím, nadávat do hňupů, ale takto se prý chová bývalý estébák Andrej, kterému jistě vzdáváš denně holt. Tam, kde mu chybí inteligence nebo argumenty, používá osobních ataků a urážek a ty jsi něco podobného a možná říkáš taky vždy jen ANO, ale když jsi takový hrdina a znalec, tak proč nejdeš sám podnikat? Určitě by tě bavilo, kdybys jeden den pracoval na neschopné ouřady z ministerstva zemědělství, kteří od tebe potřebují statistiku, aniž by zdůvodnili k čemu, druhý den na soudružky ze sociálky, které potřebují nutně hlášení, třetí den zase na soudružky ze zdrávky, které potřebují přehledy, čtvrtý den na soudružky z berňáku, protože nemáš dobře podané tvrzení a taky jsi se překlepl v řádku kontrolního hlášení, pátý den na soudruhy celníky, protože jsi včas nevyplnil povinné přehledy a nepodal příslušné podklady k spotřební dani a pokud bys měl pocit, že se nudíš o víkendu, tak můžeš pro staťák udělat ty další přehledy, co jsi dostal před měsícem a stále se k tomu nemáš...A v neděli můžeš podnikat sám pro sebe, úplně v pohodě, tedy pokud uspokojíš řádně všechny předchozí instituce, nenávštíví tě nějaký další kontrolní orgán, třebas hasiči, zda máš dobře protáhnutý komín anebo hygieny, zda máš správně umístěny pastičky na myši...A pokud bys potřeboval jeden den volna, nemusíš spát, můžeš ty další úkoly rozvrhnout tak, že je doděláš po nocích a pak ti jedna nebo dvě neděle za měsíc možná vyjdou i volné, když se hodně posnažíš a nedostaneš mezitím pokutu, že jsi něco neudělal včas. Takové ty plky o tom, kdo tu něco má nebo nemá, si schovej na koledu, jo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).