Hlavní navigace

Názor k článku Kdo dělá nejlepší zmrzlinu? Inženýr ekonomie, novinářka a dopravní specialista od maum - Angelato znám od počátku, pamatuji si ještě doby,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 7. 2015 15:20

    maum (neregistrovaný)

    Angelato znám od počátku, pamatuji si ještě doby, kdy jste i v létě vlezli do krámku a čekali tak maximálně na dva hosty před vámi. Postupem času jsem tam naháněl každého, a na slavném tripadvisoru v dobách kdy nerozlišoval restaurace bylo Angelato na prvním místě mezi stovkami restaurací v celé Praze. Před 2 rokama se vše zlomilo a Angelato má kdykoli v létě obrovské fronty, věhlas už je maximální. V té době za rohem otevřela jiná zmrzlinářská firma a zcela náhodně se pak začalo na tripadvisoru ukazovat špatné hodnocení Angelata. Sice Angelato už nebylo první, ale fronty narozdíl od oné turecké konkurence zústaly a dnes už za rohem zmrzlina není, ale jsou tam nějaké cukrovinky.

    Jediná zmrzlina, která mi více chutná než ta v Angelato (jsou hodně lehounké), je druh zmrzlin u lokálních výrobců v USA, kteří také používají přírodní ingredience, ale používají více smetany a někdy i máslo. Ty zmrzliny jsou mnohem hutnější i co se týče ovoce v nich, poměru čokolády apod. Angelato je nicméně mé top v Praze.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).