Hlavní navigace

Názor k článku Kdo jsou podnikatelky století? Odpovídají ženy, které jsou s byznysem spojené od Pepa - To jsou, pane aster, jenom krasořeči. I tento...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 10. 2018 23:04

    Pepa (neregistrovaný)

    To jsou, pane aster, jenom krasořeči. I tento článek je jen z další akce povinného obdivování žen, které prosazují neziskovky, Brusel, ženské svazy, feministky, a další. Víte, kolik jde jen sem peněz?

    Všude se musí poslední rok povinně psát o schopných ženách. Povinně psát o utlačování žen. Povinně se musí řešit "sexuální nerovnost" - dokonce si na to platíme celosvětově naprosto zbytečné a přebujelé genderové vědy.

    V USA už dokonce řeší, že ženě údajně někdo sáhl na kolínko před 30-40 lety. Nedávno se pokusily sundat kandidáta na nejvyššího soudce.

    Ale když jde na věc, nejvíce v médiích o schopných ženách slyšíme, když si polonahá stupne na mši a protestuje kvůli Piťhovi. Nebo nahá skočí ve volební místnosti před Zemana. Určitě jsou schopné herečky ty, které si v brněnském divadle na provázku vytahovaly vlajku z vagíny nebo nahé předstíraly soulož pomalované arabskými písmeny. Nebo snad je schopnou ženou Šabatová, která 5 roků šikanovala s pomocí neziskovek ředitelku školu kvůli muslimskému šátku?

    Ne ne. Schopné ženy potřebují miliardy dolarů do plaček, a zasazování se o kvóty - jinak řečeno, schopné ženy jsou víceméně mýtus a propaganda. Osobně jsem pár schopných žen viděl - ale zbytek je protlačován skrze neziskovky. Nic jiného v tom není.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).