Hlavní navigace

Názor k článku Kdo nám zaplatí 60 000 Kč, co nás stála implementace #EET v e-shopu? od Václav - Kdo si počká - ten se dočká ......

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 12. 2017 11:06

    Václav (neregistrovaný)

    Kdo si počká - ten se dočká ... máme také eshop, ale tu nebetyčnou kravinu na implementaci něčeho jako další evidování již evidovaných plateb jsme prostě nezavedli - raději jsme dočasně zrušili všechny platby, které EET vyžadovaly.
    A ejhle - obrat stejně stoupl o 20% - žádné vedlejší náklady, ani jeden zákazník nic nevyžadoval, nikdo se nerozčiloval - každý využil to, co jmse nabízeli. Vše bylo dále funkční, pouze nám stouply platby předem - převodem o 50%.
    Žádný problém - jen jsme si počkali - a můžeme všechny platby nevyžadující EET zase s klidným svědomím (od stanoveného termínu) opět = beznákladově - otevřít...
    Kdyby takto postupovali všichni majitelé eshopů, alespoň by dali na vědomí tvůrcům zákona, že něco není v pořádku - a proto to nefunguje. Bohužel tady každý poslouchá každou debilovinu jako dobytek - a pak si stěžuje.
    A pokud přijde další idiotský nápad - a nepújde to jinak - pouze přeruším podnikání - půjdu třeba na pracák a nebo na brigádu - a zase si počkám :-)... Doporučuji tohle udělat všem - a uvidíte jak ledy pohnou! Po debilním zákoně musíte na tu pitomost poukázat tím, že přestanete plnit státní pokladničku, nebo nezadáte důvod ke kontrolám nově zavedeným kontrolorům - ti pak zůstanou bez práce, budou jen čumět do papírů - a čas vše srovná.... Někdy stačí nejít s davem.

    Albert Einstein:
    „Člověk, který má radost z toho, jak pochoduje v zástupu a šiku při vyhrávání hudby, je hodný opovržení: Dostal omylem svůj velký mozek, mícha by mu celkem stačila.“ W.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).