Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Konec zfušované práce nepoctivců. Řemeslníci se budou prokazovat osvědčením od dartagnan11 - Další nesmyslný papír, ze své praxe znám a potvrzuji,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 12. 2018 18:24

    dartagnan11 (neregistrovaný)

    Další nesmyslný papír,
    ze své praxe znám a potvrzuji, že výuční list a maturitní vysvědčení se dává pouze za snahu, co nám školství produkuje za nepoužitelné lidi ani nemluvím.
    Jeden příklad za všechny, před 14 dny se mi v rámci praxe dostal do ruky student 4 ročníku spš stavební-s prominutím totální nemehlo, neuměl ani postavit a ustavit nivelační přístroj a nebo do ruky vzít měřičskou lať na výškopis ani nemluvím, neuměl ani postavit rovně lať.
    Když potom přišel jejich člověk na kontrolu jak jim jde praxe , tak jsem mu řekl zkušenost, ještě mi řekl, že patří mezi ty nejšikovnější a špičku ve třídě asi v teoretické rovině.
    Dnešní generace jenom chytrý mobil a být on-line na sociální síti.
    Školství produkuje totálně vygumované mozky, bez logického uvažování, selského rozumu a bez základních znalosti v hlavě.

  • 19. 12. 2018 21:07

    undatra (neregistrovaný)

    Obávám se, že to není dnešním školstvím. Takhle to bývalo co pamatuji. Je to tak, že 50 % lidí má podprůměrné IQ a nějaké zázraky z nich nevyrazíte. Ani škola, ani výuční list, ani certifikát, ani praxe z nich machry neudělají. Jediné co pomůže je se jim vyhnout a na spolupráci si hledat ty schopné :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).