Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Kontroly #EET nejsou laxní, jen se v plné nahotě ukazuje malý přínos evidence od zahradník - Za takto odvedenou práci by měli p. Schillerovou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 2. 2018 12:36

    zahradník (neregistrovaný)

    Za takto odvedenou práci by měli p. Schillerovou vyhodit z práce a ne udělat ministryni. ,, Rovné podmínky pro všechny" reklama jak v padesátých létech, přitom je to ještě horší jak před EET. Loni na velkých republikových výstavách ani jedna kontrola, poláky nekontrolují vůbec, nějaký zákon o DPH pro prodej v zahraničí nikoho nezajímá. Utíkají miliardy, stovky miliard a hojí se na hospodských. Dokud nebudou úředníci platit za způsobené škody ze svého jako jiní zaměstnanci v jiných oborech, tak se nic nezmění. Nechci to platit ze svých daní.

  • 2. 2. 2018 14:58

    nevrlý Tonda (neregistrovaný)

    Tato celkem logická podmínka může být splněna, až nebude mít víc než 30 % ovčanů v hlavě vyhrabáno a nebude tudíž za kopnutí do zadku a jednu koblihu volit Ano.

  • 5. 2. 2018 9:37

    Behemot (neregistrovaný)

    A dali jste si už někdy dohromady, kolik milionů lidí s volebním právem jsou úředníci a jiní stádní a skorostádní zaměstnanci (např. obecní, krajští), jejichž cíle jsou přibližně:

    - utvrdit svou pozici (víc práce pro práci)
    - získat další pravomoce (razítka, možnosti kontrol, pokut)
    - usnadnit si práci (obcházení ústavních, poslední dobou o trik s obhajobou, trik s obhájcem)
    - samozřejmě si zvýšit platy
    - jakkoli se vyhnout jakékoli zodpovědnosti za svou činnost

    Vono jich ve výsledku bude možná i víc, jak těch 30 %. Že služebník ovčana má právo (spolu)rozhodovat o sobě a tom ovčanovi je zcela absurdní, ale je realita, že jich je tolik, že při jejich pravidelné účasti tvoří větší desítky procent dostavivších se voličů. To se pak těžko něco dělá, navíc, jak známo "kdyby volby mohly něco změnit, dávno by je zákazali. zakazali".

    5. 2. 2018 9:57 redakčně upraveno, důvod: Nepovolený odkaz
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).