Hlavní navigace

Máme 3000 facebookových fanoušků. Díky za podporu

17. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: http://www.isifa.com
Facebook je neodmyslitelnou součástí prezentace firem nebo živnostníků. A to stejné platí i pro server Podnikatel.cz. Proto rádi hlásíme 3000. fanouška.

Facebookový profil serveru Podnikatel.cz právě získal svého jubilejního 3000. fanouška. Děkujeme Vám za podporu a nabízíme krátké vyhodnocení.

Drtivá většina našich facebookových přiznivců sleduje profil Podnikatel.cz minimálně od loňského roku. 38 % procent z Vás pak na svých profilech sdílí články, které je zaujaly, a pomáhá je tak rozšířit i mezi lidi, kteří server Podnikatel.cz třeba vůbec neznají.

Facebookový profil je ale dobře hodnocen i těmi z Vás, kteří naše webové stránky znáte. Přesně polovina čtenářů si článek rozklikne poté, co se jim na vlastním profilu objevila informace o vydání nového článku.

Největší úspěch zatím letos měla fotografie s nadpisem Geniální nápad, jak zvýraznit kvalitu masných výrobků, kterou jsme na zeď umístili 30. dubna. Sdílelo ji 51 fanoušků našeho profilu.

Ilustrační obrázek.
Autor: http://www.isifa.com

Ilustrační obrázek.

S tím, jak roste počet našich facebookových příznivců, zvyšuje se i čtenost článků a pochopitelně počet jejich shlédnutí na facebooku. V tomto ohledu si nejlépe vede text Daniela Morávka 5 věcí, které by podnikatelé měli dělat každý den. Díky facebooku se zobrazil 2120 uživatelům této sociální sítě. 

Co se týká komentářů pod příspěvky na facebooku, tak do těch se pouští pouze čtvrtina všech fanoušků. Podle dotazníků jsou ale názory a komentáře pod příspěvky důležité pro celou polovinu z Vás a rádi je pročítáte.

Daně x

Ještě jednou děkujeme za Vaši podporu a budeme rádi za zachování přízně a také za pozvání Vašich přátel na facebookový profil i webové stránky serveru Podnikatel.cz.

A na závěr nabízíme zajímavé odkazy na starší články týkající se právě facebooku a sociálních sítí. Víte například, Jak ve firmě nastartovat Social Media Marketing? A jestli máte pocit, že facebook lidi jen odvádí od práce, přečtěte si o tom něco v textu Firmy berou facebook a spol. na milost.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).