Hlavní navigace

Názor k článku Máte s sebou dítě nebo psa? Máte zákaz vstupu, hlásí hospoda. Dostala pokutu od sires - Nemám nic proti psům ani dětem. Naopak, mám...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 3. 2019 1:03

    sires (neregistrovaný)

    Nemám nic proti psům ani dětem. Naopak, mám oboje, ale v restauraci nemá pes co pohledávat. Zrovna tak nikdo není zvědavý při jídle respektovat dnešní romazlené a uječené dětičky rodičů, kteří aplikují "západní styl výchovy", tedy naprostou nevýchovu svých potomků, kteří si dělají co chtějí a rodiče se domnívají, že jakkoli jim něco přikázat, nebo je omezit není s souladu se správnou výchovou. Někteří se snad i domnívají, že je okolí z projevu jejich ratolestí blahem bez sebe.
    Ve své provozovně má právo rozhodnout podnikatel o jaký okruh zákazníků se bude starat a hlavně které si ve své provozovně nepřeje, aby mu odrazovali zájemce o jeho služby. Je to zvrhlost od ČOI, pokud se k problému staví, jak popisuje článek. Stát podnikateli nedotuje skutečnost, že psi a uječené děti odradí od návštěvy provozovny lidi, kteří chtějí v klidu posedět a najíst se a jsou pro podnikatele ziskem, nikoli ztrátou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).