Hlavní navigace

Mobilní operátoři myslí na své zákazníky. Přináší jim výhody i mimořádné nabídky

17. 3. 2020
Doba čtení: 5 minut

Sdílet

Také mobilní operátoři jsou si vědomi, jak závažná je nastalá situace, a rozhodli se ji svým klientům ulehčit a také jim zpříjemnit čas.

Všichni operátoři rozšířili svou nabídku spojenou s televizními kanály, někteří nabídli neomezená mobilní data a například Vodafone se zaměřil na své zákazníky nacházející se v Itálii. 

O2 nabízí neomezená data i zvýhodněné nabídky

Operátor O2 dává zdarma neomezená mobilní data, zlevňuje nabídku O2 TV, poskytne bonus 100 korun k dobití kreditu a nabízí zvýhodněný notebook s internetem pro práci i učení z domova. Věříme, že naše pomoc usnadní nelehkou situaci zákazníkům, kteří nemohou svůj čas trávit v práci nebo ve škole, a umožní jim zůstat v kontaktu s nejbližšími, spolužáky i kolegy, popisuje generální ředitel O2 Jindřich Fremuth

O2 umožní využívat data neomezeně i po vyčerpání základního objemu v měsíčním paušálu zákazníkům, kteří mají u O2 mobilní hlasové tarify s daty, a to včetně těch ve zvýhodněných balíčcích O2 Spolu. Nabídka platí pro všechny zákazníky kromě firem. Ty využívají cenové zvýhodnění podle rámcové dohody. Zákazníci mohou neomezená data čerpat díky balíčku NEO, který si aktivují v online samoobsluze Moje O2 nebo v prodejně O2. Pokud zákazník využívá například tarif FREE+ stříbrný a aktivuje si balíček neomezená data, může po vyčerpání svých 14 GB surfovat dál rychlostí NEO Optimal. 

Všem zájemcům O2 také zpřístupní nejlepší seriály, filmy, dětské pořady, dokumenty, sportovní přenosy a zpravodajství. Na měsíc rozšiřuje nabídku kanálů v předplacených Sport Pack tarifech o dětské NickToons, Nick Junior, Nickleodeon a ČT :D, zpravodajskou ČT 24 a dokumentární a vzdělávací National Geographic. Služba O2 TV HBO a Sport Pack je nyní k dispozici na měsíc za symbolickou korunu. Službu si mohou zájemci aktivovat na webu www.o2.cz/myslimenavas a pořady mohou sledovat na libovolném zařízení – tedy nejen v televizi, ale také na počítači nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu. 

Zákazníci O2, kteří si během následujících 30 dnů dobijí kredit na předplacené kartě na jakémkoli dobíjecím místě, získají jednorázový bonus ve výši 100 korun. O2 připravilo také zvýhodněnou nabídku notebooku pro zákazníky, kteří potřebují pracovat i učit se z domova. Nabídne jim notebook Lenovo IdeaPad S130 14" včetně modemu za 995 korun. Cena platí k tarifu Zlatá O2 Data s 10 GB, který zlevňuje na 599 korun měsíčně, doplňuje tisková mluvčí O2 Lucie Jungmannová.

Na nabídku tarifů se můžete podívat zde: Při výběru tarifu věnujte pozornost balíčkům a zvažte pečlivě vaše potřeby

T-Mobile podporuje práci na dálku 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům, a to jak koncovým, tak firemním, neomezená data zdarma. Nabídka platí také pro občany ČR, kteří momentálně pobývají v zemích Evropské unie, kteří tak díky tomu mohou být v kontaktu se svou rodinou a blízkými. Dále tento operátor nabízí 50% bonus při dobití předplacené karty a rozšiřuje také svou televizní nabídku. Zákazníci mohou mimořádnou nabídku využít od 16., resp. 18. března předběžně do 30. dubna 2020. 

Plně si uvědomujeme závažnost současné situace a chceme zákazníkům pomoci uspokojit jejich aktuální osobní i pracovní potřeby. S neomezenými daty mohou zůstat jak ve spojení se svými blízkými, školami či pracovišti, tak průběžně získávat informace o aktuálním dění, říká Juraj Bóna, výkonný ředitel T-Mobile Czech Republic

T-Mobile do své TV nabídky dočasně přidává další kanály pro živé sledování, jako jsou například T-Mobile: BBC Earth nebo Premier Sport. Od středy 18. března mohou také Twist zákazníci nově využívat 50% bonus na bezhotovostní dobití prostřednictvím aplikace Můj T-Mobile a webu. Tento bonusový kredit má platnost 30 dní. 

T-Mobile myslí také na ty, kteří pracují na dálku a nabízí své zkušenosti a podporu při nasazení a používání aplikace Teams. Její zpřístupnění zdarma oznámil Microsoft na svém blogu. Pro zabezpečení práce z domu budou velké firmy a státní instituce potřebovat dostatečnou rychlost připojení, proto navíc T- Mobile zvyšuje rychlost jejich připojení na internet a VPN.

Vodafone myslí i na ty v Itálii

Vodafone lidem v izolovaných oblastech nebude účtovat volání do České republiky a na Slovensko. Zdarma budou mít také SMS po vyčerpání balíčku a data. Aby se neúčtovaly poplatky za neomezená data, je potřeba, aby zákazníci Vodafonu měli ve svých mobilních telefonech nastaveny APN (přístupové body) pro Android: internet a pro iOS: internet nebo iphone.vodafone.cz. Pro správné fungování si tedy lidé budou muset vypnout a zapnout svůj mobilní telefon.

Úlevu zákazníkům Vodafonu v zahraničí bude možné poskytnout jen s roamingovými místními partnery Vodafone Italy, Italy Telecom a Italy WIND. Pokud má zákazník automaticky určeného jiného operátora, měl by si manuálně nastavit jednoho ze zmíněných partnerů Vodafonu. Úprava bude platit do odvolání. Itálie se tak stala první zemí, na kterou se speciální pomoc zákazníkům v tísni vztahuje, nicméně Vodafone nevylučuje, že v případě obdobné situace rozšíří podporu svých zákazníků i do dalších geografických zón.

Brand24

V České republice Vodafone klientům UPC TV přidá zdarma televizní kanály, a to včetně těch prémiových. Důvodem je, aby po dobu zrušené výuky ve školách měly děti a rodiny větší zábavu a pestrost trávení volného času. Děti se mohou těšit na kanály NickToons, Nick jr., Nickelodeon, Minimax, JimJam, Disney ch., Duck nebo Cartoon Network. A dospělí se mohou dívat například na dokumenty nebo sportovní programy včetně prémiových kanálů Filmbox. Tato rozšířená nabídka bude platit do 11. dubna.

V situacích, jako je nedobrovolné přebývání v nějakém prostoru, ať už v jindy malebné Itálii nebo doma s dětmi bez vyučování, je důležité být ve spojení s přáteli, rodinou, lékaři nebo zaměstnavatelem a mít jak smysluplně vyplnit nečekané volno. Právě k tomu chceme našimi extra službami přispět, dodává závěrem viceprezident pro nefiremní zákazníky Vodafonu, Quique Vivas.

Přehled mimořádných výhod

Výhody a speciální nabídky operátorů
Operátor O2 T-Mobile Vodafone
Výhody a speciální nabídky
  • neomezená mobilní data
  • výběr z O2 TV za 1 Kč
  • 100 Kč navíc k dobití předplacené karty
  • notebook za sníženou cenu
  • neomezená mobilní data
  • 50% bonus při dobití předplacené karty
  • rozšířená TV nabídka
  • zvýšená rychlost VPN
  • neúčtování poplatků klientům v Itálii
  • bezplatné přidání kanálů do UPC TV

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).