Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Mýty a fakta o Romech, důchodech a lécích od občan - Vážení, bydlíme, jsme nuceni bydlet v oblasti a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 12. 2011 7:30

    občan (neregistrovaný)

    Vážení, bydlíme, jsme nuceni bydlet v oblasti a domě s touto společností.
    Tento článek mi přijde jako obhajoba těch, kteří podle sčítání lidu ani už pomalu neexistují, u nás je jich prý 711 :-D
    Je zcela běžné, že v rodině pracuje legálně jen jeden člověk, zpravidla žena/matka. Muž má invaliditu, pak máme tři až 5 dětí, nějaké jsou dospělé, ty mají svoje děti, minimálně jedno má v pěstounské péči ona žena/matka no a každý měsíc si poberou na složenku nebo na účet od státu bratru min. 30tis. K tomu jim případně přijde ještě příspěvek na bydlení, lhostejno jestli od úřadu nebo státu.
    5eknete co to je 30tis na 7–10 lidí, jenže k tomu je třeba přidat mzdu pracující, peníze z černé práce, peníze ze šrotu a z čorek. Za nájem dají 10tis a klidně další 30 a to minimálně mají.
    Každý má hadry a boty s pruhama nebo fajkou a jezdí neustále autem.
    Nebude mi nikdo nalhávat, že se mají špatně, to jsem ještě nepočítal olachy a kšefty s drogami a prostitucí.
    Snad jen ty automatové a podobné existence "živoří".

  • 31. 12. 2011 12:34

    rom (neregistrovaný)

    Souhlasím, bydlel jsem s nimi 15 let v jednom pavlačáku v Brně. Nedávno při nákupu v Brně jsem z jedním hovořil. Cituji jeho slova: Vy gádžové jste tak hloupý a slepý ať vám to vydrží ještě hodně dlouho! Ten člověk nikdy nepracoval a pracovat nebude je ve svých 40 letech v důchodě. Pochlubil se s ojetým dobře vypadajícím BMW a osmi dětmi . Ten nejstarší už sním jezdí na čorku do Prahy adt..... Budu najivní a budu si myslet, že zřejmě jenom mlžil.

  • 20. 5. 2012 15:34

    Nerom (neregistrovaný)

    Z Vašich slov mi vyplývá jen jediné, a to že se Romové mají skvěle, přestože nic nedělají, a že by se Vám to také líbilo. Nuže, přeji Vám, ať se Vám to splní a ať se stanete Romem.
    Ne všichni jsou stejní, Češi i Romové jsou si podobní, v obou komunitách se najdou zloději a nepoctivci, ale u Čechů se to jaksi více toleruje.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).