Hlavní navigace

Názor k článku Na porušování pracovního práva lze nově upozornit přes internet od Beata - Za personalistu mohu říci, že tímto krokem nejsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 4. 2013 16:59

    Beata (neregistrovaný)

    Za personalistu mohu říci, že tímto krokem nejsem vůbec nadšená. A to proto, že osobně pracuji s různými sociálními skupinami a vím, že obzlášť někteřídokáží takovou zbraň často použít pouze s cílem poškodit. nyní budou mít tuto možnost zase o něco snažší.
    Jako personalista se setkávám s lidmii, kteří mají velmi špatné pracovní návyky. Týká se to, bohužel, napříč věkovými skupinami. § 55 není žádná hrozba... spousta lidísi zápočtové listy nikdy nevyzvedne, nepřebere, novému zaměstnavateli nedodá. Výmluvy, že je neobdrželi a apod. Nový zaměstnavatel má často velmi stíženou možnost zaměstnance si ověřit. Ne všichni máme tu možnost pracovat s lidmi inteligentními a vzdělanými. I když ani to není záruka slušnosti a pracovitosti.Prošla několika firmami a nabírala několik pozic, které se od sebe hodně lišily, přesto jsem narazila na podobný typ lidí všude.
    Obrana zaměstnavatelů je tedy podstatně menší než zaměstnanců. Podotýkám, že jsem zaměstnanec a mám za sebou i dobu, kdy jsem byla OSVČ.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).