Hlavní navigace

Nábytkářský řetězec KIKA spustil e-shop, podívejte se

27. 1. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Další řetězec v Česku spustil e-shop. Jedná se o KIKA, která na internetu nabízí až 8000 položek k zakoupení online. Sortiment ještě znásobí.

Do budoucna plánuje KIKA nabízet až 20 tisíc položek. Zboží doveze po celé České republice nejpozději do 3 pracovních dnů.

Individuální plánování především nábytkových sestav však bude stále pouze na prodejnách. Pro e-shop spustila KIKA i zákaznickou linku, která je dostupná 7 dní v týdnu. Nabízené slevy, které propaguje nábytkářských řetězec v letácích, jsou v některých případech platné i pro e-shop.

KIKA tak navazuje na své konkurenty. Nákup přes internet nabízí už i řetězec Asko nábytek a Sconto, ale také IKEA. Ta od loňského podzimu rovněž nabízí rozvoz zakoupeného zboží po Česku. Cena dopravy se v tomto případě počítá podle toho, kolik zákazník na e-shopu utratí. Paradoxně čím více zákazník v e-shopu IKEA nakoupí, tím vyjde doprava dráže. Doprava zdarma je až za nakoupené zboží nad 150 tisíc korun. Za vyzvednutí zboží na prodejně si IKEA účtuje 300 Kč. 

Čtěte také: IKEA už má takřka „klasický“ e-shop, ceny dopravy však začínají na 600 Kč

Galerie: E-shop KIKA 

Galerie: E-shop IKEA

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).