Hlavní navigace

Nic načančaného, pečou koláče pěkně podomácku s křupavými okraji

16. 5. 2019
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Karel Choc
(FOTOGALERIE) Konkurence pekáren a kaváren je velká A co teprve v hlavním městě. V Koláčovém království vsadili na klasiku a udělali dobře.

Jejich podomácku pečené koláče, které sice nevypadají jako nafintěné předražené dezerty, ale jsou pečené ze základních surovin bez chemie a náhražek, si našly své příznivce. 

Příběh manželů Bajerových, kteří opustili svá dosavadní zaměstnání a vlastně i částečně koníčky, přinesl sesterský server Vitalia.cz

PŘÍBĚHY PODNIKATELŮ

Jak se podniká v Česku? Sledujeme příběhy těch, kteří se to rozhodli zkusit.

Aneta Adamčíková při práci (běžně je dílna z hygienických důvodů bez zeleně).

Jejich Koláčové království už má v pražských Nuslích své místo. Začátky byly ale trochu bolavé. Původně totiž otevřeli pekárnu: Tři měsíce po otevření jsme fungovali jako pekárna, pekli jsme housky, makovky, ale i slané koláče a hodně slaného pečiva, byla to ale rutina, to nebylo zajímavé ani pro zákazníky, ani pro mě, popsala pro Vitalia.cz  Markéta Bajerová. Po měsíční přestávce otevřeli znovu, ale to už zcela jinak. 

Jaké další překážky museli Markéta a Karel Bajerových během svých podnikatelských začátků zdolat, si přečtěte v článku V Koláčovém království frčí rustikální koláče i chleba s vajíčkovou pomazánkou

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).