Hlavní navigace

Obyvatelé Prahy 7 mohou soutěžit pomocí fotoaparátu

13. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Od včerejšího dne vyhlásilo Sdružení Nová Praha 7 fotografickou soutěž. Soutěž bude probíhat od 12. září do 10. ledna 2009. Soutěž je rozdělena do dvou kategorií – pro dospělé a pro mladé fotografy do 18 let. Jak již napovídá název soutěže – Praha 7 očima svých obyvatel, soutěž je určena pouze pro obyvatele s trvalým pobytem na Praze 7. Ze soutěže by měli být vynecháni fotografové, kteří se touto činností živí. Soutěž je tedy určena pro fotografy amatéry, sděluje veřejnosti Nová Praha 7.

Sdružení si dává za cíl zjistit, která místa na Praze 7 vnímají obyvatelé jako symbolická a kde rádi tráví volný čas. Představa oblíbeného místa, které zároveň pro obyvatele znázorňuje symbol Prahy 7, nám napomáhá odkrýt názor veřejnosti, jenž je pro nás stěžejní při plánování rozvoje městské části a pro celkové komunitní dění, říká Marek Ječmének, starosta Městské části Praha 7.

Ze zaslaných fotografií postoupí do finále pouze 10 nejlepších. Následně se bude rozhodovat o vítězi na webové stránce NovaPraha7 a oficiální vyhlášení vítězů se uskuteční dne 10. ledna 2009.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktor/ka již pro server Podnikatel.cz nepracuje. 

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).