Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Od dubna musí mít každý zaměstnavatel svého lékaře, nejen na pracovní prohlídky od nula - Nutnost mít firemního lékaře je už zhovadilost mocipánů...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 4. 2013 14:07

    nula (neregistrovaný)

    Nutnost mít firemního lékaře je už zhovadilost mocipánů nebo těch kdo to vydal. Pokud chce mít stát zdravé lidi tak ať si to řídí stát a nepřehazuje to na zaměstnavatele. Proč by měl podnikatel platit zaměstnanci lékaře? To je to samé proč musí zaměstnavatel, soukromý subjekt platit státní svátek. Když si stát něco vyhlásí a uzákoní to, tak ať si to také platí. Malé firmy svádí boj o přežití, je na ně naloženo od státu nemálo povinností, které brzdí v rozvoji firem a stát neboli jeho úředníci vymýšlí další a další kraviny. Pokud se to nezmění budou firmy končit a potom si stát může s lidmi na úřadu dělat co chce a může je posílat na preventivní kontroly i na vstupní jak bude chtít. Po této akci bude hodně firem, kterým už došla trpělivost s výmysly úředníků a raději ukončí své podnikání.

  • 17. 4. 2013 10:52

    (neregistrovaný)

    Máte naprostou pravdu. Místo,aby si stát vážil pracujících lidí, lidí, kteří ho živÍ, tak už neví, jak by nám to znepříjemnil. Dělá si mi z těch panáků špatně. Jaký to má smysl? Ten člověk si bude muset ke svému obvoďákovi pro výpis z karty a s tím pak půjde ke smluvnímu, který to nebude ani číst a dá mu štempl, že může vykonávat práci ve výškách?Je to zas na hlavu postavené,je to hnusné.
    Místo, aby se stát postaral o zdraví těch lidí, tak jen vymýšlí, jak nám z kapes ještě neco vytáhnout.
    Když nám dojde trpělivost a vezmeme klacky do ruky a tu sebranku poženeme daleko za hranice???

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).