Hlavní navigace

Můžete zaměstnance propustit ve zkušební době, když je nemocný?

7. 6. 2019
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Depositphotos.com, podle licence: Rights Managed
Jak je to s ukončením pracovního poměru ve zkušební době, když je zaměstnanec nemocný? Podnikatelé radí v diskuzním fóru podnikatelům.

Přehled daňových povinností v nadcházejícím týdnu, vzory šablon a výběr z diskuzí tradičně přinášíme v BusinessCenter Bulletinu.

Daňový kalendář v nadcházejícím týdnu 10. června – 16. června

  • Dne 10. června je termín splatnosti spotřební daně za duben 2019 (mimo spotřební daň z lihu)

Vzory šablon

Využijte náš formulář přiznání ke spotřební dani všeobecné i přiznání ke spotřební dani z tabákových výrobků.

Přiznání k navrácení spotřební daně (ostatní benzíny) – šablona 2019: Přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně podle § 56, 56a a 57 zákona č. 353/2003 Sb., o spotřebních daních (vrácení daně z minerálních olejů osobám užívajícím tyto oleje pro výrobu tepla).

Přiznání k navrácení spotřební daně (zelená nafta) – šablona 2019Přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně podle § 56, 56a a 57 zákona č. 353/2003 Sb., o spotřebních daních (vrácení daně z minerálních olejů osobám užívajícím tyto oleje pro výrobu tepla).

Přiznání k navrácení spotřební daně (topné oleje) – šablona 2019: Přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně podle § 56, 56a a 57 zákona č. 353/2003 Sb., o spotřebních daních (vrácení daně z minerálních olejů osobám užívajícím tyto oleje pro výrobu tepla).

Podobu a funkčnost šablony si můžete snadno ověřit v její omezené verzi zdarma. Data se nikam neodesílají, zůstávají pouze ve vašem počítači.

skoleni_15_4

Veškeré šablony jsou připraveny ve formátu Microsoft Office. Stoprocentní funkčnost je garantována od verze 2007 na platformě Windows. 

Nové diskuzní fórum účetních

Jste účetní nebo daňový poradce a potřebujete rychle poradit v oblasti účetnictví a daní? Připojete se do velké komunity účetních a daňových poradců na BusinessCenter.cz. Zajistěte si odpovědi na své otázky prakticky ihned. Uložte si do záložek novou diskuzní komunitu

TOP témata tohoto týdne na našem diskusním fóru

O změnách v exekucích najdete více v našem článku: Schválené i očekávané novinky z oblasti zaměstnávání

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).