Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Od roku 2019 se zvyšuje nezabavitelná částka v exekucích od vita - Vazeni vse zacalo v 90 letech kdy zacalo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 2. 2019 12:09

    vita (neregistrovaný)

    Vazeni vse zacalo v 90 letech kdy zacalo 70 procent obcanu podnikat,zakony derave vse bylo ve prospech podvodniku .ti kteri byli tehdy u moci nemeli zajem udelat poradne zakony jako jsou u sousedu v nemecku a rakousku,pri tom stacilo jejich obchodni zakonik prelozit do cestiny ,schvalit k tomuto zakony a vytvorit financni policii. Oni o toto nemeli zajem,nebot vedeli ze stoho budou velice dobre prosperovat, jejich pribuzni a znami si vytvorili exekutorske a vymahacske firmy ,ktere okkradaji ve velkem obcany tohoto statu. Vsichni kdo se v te dobe dostal do tzv.druhotne platebni neschopnosti do dluhu diky jinemu subjektu ,ktery si neplnil sve povinosti dodnes splaci a nemaji dovolani.U nasich sousedu to fuguje takto,nezaplatis fakturu ,posila se upominka, nereaguje li dluznik nastupuje okamzite financni policie,zmrazi majetek i ucty dluznika a vyplati se pohledavka veriteli. Podnikatel s dluhy je do 3 roku oddluzen.EU jiz tlaci na nas stat s oddluzovani obcanu a podnikatelu, bohuzel nejni zajem,ti co jsou u moci a jejich kamaradicci by prisli o obrovske zisky ,ktere jdou do stovek milionu Tomuto oni rikaji demokracie ,okradat obcany ve velkem a misto pomoci obcanovi tak ho zlikvidujem,pri tom ti co jsu dnes u moci a rozhoduji o novych zakonech nevi ani kolik dnes stoji rohlik.

  • 19. 2. 2019 0:55

    jara (neregistrovaný)

    Partner udělal dluhy někde v podnikání ,někdo mu nezaplatil, exekutor Vám nechá životní minimum, prodá vaši nemovitost, pod cenou.
    Nemáte nic, A pak chce po Vás finanční úřad, zaplatit daň z nemovitosti , neb v době prodeje jste majitel a máte z toho zisk.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).